Es menja el menú de casament més cutre mai vist després de donar un regal de 350 euros: «M’emprenyo de pensar-ho»

«Si arribo a saber que em trobaria això, hauria donat 50 euros i gràcies», assegura l’assistent a l’enllaç, que ha compartit la seva història a ‘Forocoches’

Es menja el menú de casament més cutre mai vist després de donar un regal de 350 euros: «M’emprenyo de pensar-ho»
2
Es llegeix en minuts

Els casaments a Espanya són esdeveniments alegres i plens de tradicions que reuneixen familiars i amics per celebrar l’amor i la unió d’una parella. Implica, també, una despesa econòmica important, per la qual cosa totes les parelles (i convidats) compten amb una acurada planificació per disfrutar plenament d’aquesta ocasió especial.

Per assegurar una experiència satisfactòria, és comú que els assistents regalin diners, que generalment oscil·la entre els 150 i 200 euros. En un fil de discussió a ‘Forocoches’, un usuari va compartir la seva experiència: «Ahir vaig tenir el casament d’un amic i una amiga de tota la vida [...] Imagino que tothom deu haver donat uns 100-200 euros, però com que considero que és amic de tota la vida, vaig donar una mica més, 350 euros». No obstant, va admetre que va fer aquesta transferència sense tenir ni idea del que li esperava: «Si arribo a saber que em trobaria aquest menú de casament, hauria donat 50 euros i gràcies».

Segons el seu relat, la selecció de plats va ser «el més denigrant» que havia presenciat en la seva vida. «Ho vaig comentar amb el meu grup d’amics a la taula durant el menjar i alguns em donaven la raó, d’altres deien que ells menjaven més a gust amb el que hi havia, que no plats rars i moderns que posen ara».

No obstant, aquest home no compartia l’opinió d’alguns dels amics amb qui compartia taula: «Em cago en l’hòstia, serà millor menjar un filet a la planxa amb patates el dia d’un casament que un rap en sala o un filet».

«En fi, m’emprenyo només de pensar-ho de nou, així que us deixo la foto i veig si el rar soc jo o qui», va afegir al compartir una imatge del menú. En la fotot es pot apreciar que, a més del còctel de benvinguda, els convidats podien elegir entre un primer plat, un segon plat i les postres.

Notícies relacionades

Les opcions per al primer plat incloïen amanida mixta, arròs a la cubana i macarrons amb tomàquet. Quant als segons plats, s’oferia l’elecció entre pollastre rostit, filet amb patates o lluç en salsa verda. Per posar fi al menjar, s’havia d’optar pel pastís Contesa, arròs amb llet o una selecció de fruites.

En els comentaris de la publicació, molts van expressar la seva opinió sobre els plats. Mentre alguns els van comparar amb un «menú universitari», d’altres van argumentar que «ningú el va obligar a fer un regal».

Temes:

Forocoches