Concert al Fòrum

Detingut un home per agredir sexualment una dona al Primavera Sound

  • Detinguts dos menors per una agressió sexual al Màgic de Badalona

  • La mare d’una víctima agredida a Màgic Badalona denuncia «abandonament institucional i policial»

Detingut un home per agredir sexualment una dona al Primavera Sound

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir la nit de dijous a divendres un home per presumptament agredir sexualment una dona aquella nit al festival Primavera Sound, al parc del Fòrum de Barcelona.

Segons ha explicat el cos policial, els fets van passar cap a les 3 de la matinada i l’home va realitzar «tocaments» a la dona.

Notícies relacionades

Així mateix, l’home va ser detingut in situ per efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos després de la denúncia de la víctima.

Altres casos

Aquesta setmana han detingut també dos menors per una agressió sexual al centre comercial Màgic de Badalona a una jove de 13 anys tutelada per la Generalitat.

Demana ajuda

El 016 atén les víctimes de totes les violències contra les dones. És un telèfon gratuït i confidencial que dona servei en 53 idiomes i no deixa rastre a la factura. També s’ofereix informació a través del correu electrònic 016-online@igualdad.gob.es i assessorament i atenció psicosocial a través de WhatsApp amb el número 600 000 016. A més, els menors poden dirigir-se al telèfon d’ANAR 900.20.20.10. Tots els recursos contra la violència de gènere.