Diversos policies resulten ferits per uns joves que robaven un patinet a l’Escala

La Policia Local i els Mossos són alertats de molèsties a clients de bars i acaben agredits per un grup de joves

Diversos policies resulten ferits per uns joves que robaven un patinet a l’Escala
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de l’Escala van detenir aquest dimecres tres joves que van agredir diversos agents.

Els fets van passar a les nou de la nit a la plaça de la platja de l’Escala i els agents es van mobilitzar arran de la trucada d’un bar d’aquesta zona. Els responsables els van alertar que hi havia un grup de joves que molestaven diversos clients.

A l’arribar a la plaça, els agents, que integren una patrulla mixta, es van posicionar per calmar els ànims i l’actitud dels joves.

Al cap d’una estona, quan ja semblava que tot estava més calmat, en una altra zona pròxima –al carrer del pintor Joan Massanet–, van veure com aquest mateix grup de joves estava intentant robar un patinet elèctric.

Els agents en aquesta segona intervenció es van dirigir on estaven els joves, que van agredir els policies mentre forcejaven per emportar-se el patinet.

Notícies relacionades

Alguns testimonis van gravar amb telèfon mòbil la detenció i les molèsties ocasionades pels joves. Arran dels fets diversos policies –almenys tres– van acabar agredits, tant policies locals com mossos, segons va confirmar la policia.

Els tres joves implicats van haver de ser reduïts pels agents i van acabar detinguts. Es tracta de tres nois –dos de 22 anys i un de 23– que van quedar acusats de ser presumptes autors d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.