Foc en una nau

Un incendi a Rubí ja extingit obliga el desallotjament de les vivendes més pròximes

  • Dos incendis en edificis de Flix i Altafulla, a Tarragona

  • Incendi a l’avió de l’Arsenal femení: així va ser el dramàtic enlairament embolicat en foc

Un incendi a Rubí ja extingit obliga el desallotjament de les vivendes més pròximes

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat remullen aquest dimecres la zona afectada per l’incendi d’una nau d’emmagatzematge de cartró i fusta situat al polígon de Cova Solera de Rubí (Barcelona), que van considerar controlat aquest dimarts a les 19.00 hores.

 Segons han detallat a Europa Press, treballen amb cinc de les seves dotacions, el mateix nombre d’efectius que han estat actuant ininterrompudament durant la nit de dimarts a dimecres.

Els bombers preveuen continuar a la zona durant tot el matí d’aquest dimecres, al qual es van arribar a desplaçar amb 22 dotacions després de rebre l’avís del foc aquest dimarts cap a les 14.40 hores.

Estratègia defensiva

El foc ha atacat la part davantera de la primera planta i Bombers ha decidit optar per una «estratègia defensiva interior i exterior» a la nau per evitar que afecti altres construccions del recinte industrial.

Notícies relacionades

Protecció Civil va demanar als veïns de Rubí que es confinessin a l’interior de les seves cases i tanquessin les portes i finestres en cas que els arribés el fum o notin molèsties. Així mateix el cos de Bombers ha desallotjat també els treballadors de les naus pròximes a la incendiada.

Així mateix, el cos d’emergències ha posat en prealerta el pla Procicat, específic per gestionar riscos o emergències no incloses en els plans especials i que poden afectar alhora un volum considerat de persones o que pot tenir una repercussió important.

Temes:

Incendis