Investigació oberta

Ferida greu una adolescent al caure d’un vuitè pis a Reus

Ferida greu una adolescent al caure d’un vuitè pis a Reus
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una adolescent ha resultat ferida de gravetat aquest dimarts al caure des d’un vuitè pis a la seva vivenda de Reus (Tarragona), tot i que ha aconseguit sobreviure gràcies que un arbre hauria esmorteït la caiguda.

Els fets s’han produït poc després de les 10.30 hores, quan la menor ha caigut des de la terrassa de casa seva, situada al passeig Prim de Reus, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i han confirmat a Efe fonts dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per aclarir els fets, tot i que no es descarta cap hipòtesi.

Malgrat precipitar-se des d’un vuitè pis, l’adolescent ha sobreviscut al caure sobre els arbres del passeig, cosa que ha evitat l’impacte directe sobre l’asfalt, si bé pateix diferents traumatismes, per la qual cosa ha sigut traslladada en estat greu fins a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Notícies relacionades

El telèfon 112 ha rebut l’avís d’aquest incident a les 10.37 hores, i fins al lloc s’han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Reus, i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del succés, a més, s’ha hagut de tallar el passeig Prim perquè els sanitaris poguessin atendre la menor