Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimarts 21 de març del 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dimarts 21 de març del 2023
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dimarts, 21 de març del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Després d’un principi titubejant, la jornada s’anirà refermant en el terreny professional i l’econòmic, i acabarà amb matisos positius. Total normalitat en el terreny familiar i afectiu. Probabilitat d’algun lleuger refredament.

Taure (20 abril a 20 maig)

Feina i diners portaran marxa ascendent. Algun lleu desajust en el pla familiar provocat per dificultats d’expressió, però que desembocarà en plena entesa i comprensió. En l’amor hi haurà compensacions. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Una vegada passi un petit sot provocat per inestabilitat emocional s’anirà superant la seva tasca professional, cosa que comportarà un augment dels seus ingressos. Hi ha en la mesura possible un enfrontament amb un company de feina contrarestat per l’excel·lent clima familiar.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Jornada variada en el terreny laboral i en l’econòmic, amb saldo lleugerament positiu, tot i que li convindria controlar les seves despeses, sobretot els produïts a crèdit. Família i amics, excel·lents.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La jornada anirà de més a menys en el terreny professional, tot i que és molt possible que li surti alguna oportunitat de guanyar diners totalment inesperada. Potser no li resultarà tan fàcil com de costum la comunicació amb la seva parella, que, per contra, serà immillorable amb els amics.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Feina i ingressos augmentaran el seu nivell al llarg del dia, però ha de mostrar-se molt previngut a l’abordar temes de negocis delicats. Referent a familiars i amics les relacions seran més fluides. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

La impulsivitat li pot causar problemes en la seva etapa laboral i li complicarà la vida de manera totalment innecessària. Mediti, doncs, les seves decisions com sigui precís. Ambient familiar una mica revoltat, però no anirà a més.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Hi haurà de tot al terreny professional, però en l’econòmic és molt probable que se li presenti l’oportunitat de fer una molt bona inversió. Li convindria prestar més atenció a la seva família, així com als seus amics.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

És de preveure un clima enrarit en el seu entorn laboral, causat per aquesta superioritat que, potser sense adonar-se’n, presumeix. Procuri, per tant, no ferir susceptibilitats de manera gratuïta i miri també de controlar les seves despeses. Probabilitat certa de marejol en el pla sentimental.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Normalitat absoluta pel que fa a la feina i als diners, però li convé fixar-se en els petits detalls. S’haurà de replantejar una situació familiar que es presenta conflictiva. Congeniarà amb nous amics.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Jornada poc brillant en el terreny professional, en el qual dominarà la indecisió. Malgrat això, se li presentarà alguna bona oportunitat d’inversió. Els amics poden causar-li més d’un disgust i més d’un problema, i potser perilla l’estabilitat sentimental. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

La sort l’acompanyarà d’allò més i li permetrà aconseguir notables avenços professionals i una sensible millora de les seves disponibilitats econòmiques. Tot serà bonança també en els terrenys afectiu i sentimental.

Temes:

Horòscop