Reguer d’acusacions

Julia Faustyna admet l’opció de no ser Madeleine McCann, però sí una altra nena raptada

  • Instagram suspèn per frau el compte de la presumpta Madeleine McCann

  • Cas Julia Faustyna: «Tenim fets sorprenents que demostren que ella és Madeleine McCann»

  • La presumpta Maddie s’esfondra: «Soc naïf, però no estúpida. ¡Deixeu-me en pau!»

  • El passat de Julia Faustyna: aspirant a model i fotos en webs per a adults

Julia Faustyna admet l’opció de no ser Madeleine McCann, però sí una altra nena raptada

Instagram / @persianmedium / El Periódico

2
Es llegeix en minuts

Amb la boca petita, però Julia Faustyna ha admès aquest divendres que potser no és Madeleine McCann. Això suposaria acabar amb «el circ», com així va qualificar l’assumpte la seva representant legal, la mèdium Fia Johansson, que la jove polonesa va començar el 14 de febrer, quan va afirmar que creia que era la nena britànica desapareguda el 2007 a Portugal. Potser per aquest motiu totes dues han indicat que exploren una altra via: la noia de 21 anys «podria ser una altra nena desapareguda i raptada». Per afirmar això, Johansson ha demostrat que té «evidències» que la seva mare «amaga alguna cosa». En concret, que la dona «ha obligat tota la família a negar-se a fer-se una prova d’ADN» i que ha intentat «corrompre el doctor» que tracta la jove.

«Avui farem un gran anunci. Els nostres descobriments són impactants, però validen que aquí passa alguna cosa molt greu», ha publicat aquest matí Johansson al seu compte d’Instagram. Després ha anunciat que faria un directe acompanyada de Faustyna, ja que la xarxa social va suspendre ahir el compte de la jove per frau. Sense precisar-ne l’hora, per sorpresa, han començat a retransmetre el directe minuts després de la una del migdia. Johansson ha portat la veu cantant i ha explicat que la policia de Polònia «no té cap investigació en marxa sobre Julia ni sobre si és Madeleine McCann».

«Portugal ha de demanar a Polònia que obri una investigació»

Segons Fia Johansson, no han obert cap cas al respecte perquè «són les autoritats del país on va desaparèixer Maddie [Portugal] les que han de demanar a Polònia que hi procedeixi», ha manifestat. «Perquè Julia es faci una prova d’ADN o per investigar la seva família», ha afegit. Per això «la policia polonesa no ha esbrinat res: ni si la jove ho és realment, si és Madeleine McCann o una altra persona desapareguda», ha recalcat.

No obstant, cal recordar que Faustyna va anunciar el 20 de febrer que els pares de la nena desapareguda, Kate i Gerry McCann, havien accedit a fer-se un test genètic. La dona no va donar més detalls ni va explicar com havia sigut el contacte amb ells i avui no han esmentat res sobre aquest tema.

«La Julia està boja i en perill»

Notícies relacionades

Tot i així, «avui ha sigut un dia exitós» per a elles. El motiu és que s’han reunit amb el doctor que tracta Faustyna i, segons Johasson, han descobert dues coses. D’una banda, que la mare «el va intentar convèncer que la Julia està boja i en perill». De l’altra, que «li va exigir que li comentés tot el que la jove li explicava, però el professional li va dir que no podia fer-ho per una qüestió de privacitat».

A més, sempre segons les seves declaracions, ahir van acudir a un hospital a consultar l’historial mèdic de la jove. «Volíem saber quan van començar els problemes psicològics, però no hi ha proves que els tingui», ha comentat la representant. En aquesta línia, ha manifestat que la seva client «només necessita teràpia» arran de tot el que va viure en la infància i en les últimes setmanes.