Comparació d’imatges

Madeleine McCann: què és la ‘teoria del somriure’ que defensa Julia Faustyna

La jove polonesa assegura que Kate i Gerry McCann han accedit a la prova genètica, però mentrestant sustenta la seva versió amb la similitud dels seus trets físics amb els de la família de la nena desapareguda el 2007

  • ¿Qui és Julia Faustyna, la jove polonesa que diu ser Madeleine McCann?

  • El detectiu espanyol que va investigar la desaparició de Madeleine McCann: «No em crec Julia Faustyna»

Madeleine McCann: què és la ‘teoria del somriure’ que defensa Julia Faustyna

Instagram / @iammadeleinemccan

1
Es llegeix en minuts

La jove polonesa Julia Faustyna Wendell continua copant els titulars de mig món des que fa una setmana assegurés que podria ser Madeline McCann, la nena de 3 anys que van desaparèixer el 2007 de l’apartament de vacances de la seva família al poble portuguès de Praia da Luz. La noia de 21 anys defensa la seva teoria des del compte d’Instagram @iammadeleinemccann, que ja suma més d’un milió de seguidors. La dona no només manifesta que els seus pares mai li han volgut parlar del seu passat i que es van negar a mostrar-li el seu certificat de naixement, sinó que sustenta la seva versió amb la semblança física amb la menor desapareguda i els seus pares. En aquest sentit, mostra que té marques de naixement similars a les de Madeleine, com un distintiu peculiar en un ull, les pigues o un clotet a la galta. Ara també cobra transcendència la teoria del somriure.

Notícies relacionades

La jove, que no aclareix si el seu cognom és Wendell o Wandelt, ha publicat a les xarxes socials diverses imatges seves, però en especial diferents ‘collage’ a gran escala on compara els seus trets físics amb els de Kate i Gerry McCann, els pares de la nena. En aquests retalls se centra en els ulls, el nas i qualsevol altra marca que coincideixi.

Les similituds del somriure no han passat desapercebudes, sobretot amb les del progenitor. D’aquesta manera pretén demostrar que és la seva filla. L’atenció mediàtica l’està aconseguint, ja que els programes de televisió i els titulars es recreen amb la seva reivindicació. Fins i tot han sortit pèrits fisonomistes de sota de les pedres per donar la seva opinió sobre la semblança física de Julia Wendell i els McCann. Tot i que l’última paraula la tindrà la prova d’ADN que els pares de Madeleine han accedit a fer-se, segons la jove polonesa.