Vist a les xarxes socials

La policia deté l’home que va pegar a la seva nòvia en un directe de TikTok

La policia deté l’home que va pegar a la seva nòvia en un directe de TikTok
1
Es llegeix en minuts
Analía Plaza

La policia ha detingut aquest dimarts l’home que va bufetejar la seva nòvia durant un directe a la xarxa social TikTok. La detenció s’ha produït a Sòria aquest matí, quan la parella ha acudit a la comissaria a denunciar que estaven rebent amenaces i insults després de la viralització del vídeo. Davant la presència del jove i després de les indagacions dels agents, la policia ha detingut l’home com a presumpte autor de l’agressió.

Els fets es van produir dissabte a la matinada, quan la jove –de 23 anys, natural de Bulgària i resident des de feia anys a Espanya– xerrava distesament amb uns altres tres nois a TikTok. En un moment del directe, ella li demana a la seva parella que surti a la pantalla, i ell li respon donant-li una plantofada a la cara. La jove reacciona rient i exculpant-lo, dient que és el seu pare i que ja estava enfadat amb ella.

Notícies relacionades

Aquest diari va accedir al vídeo complet de la conversa, en el qual s’observa com abans de clavar-li la bufetada l’home apareix al quarto cridant i insultant els participants. «Em cago en la teva puta mare. Joder, hòstia. Em cago en els teus putos morts de merda que ets». S. intervé i pregunta «carinyo, ¿per què et poses així?». Somriu i els diu als nois que és el seu pare. «¿Que per què em poso així? Punyetera gent de merda que sou».

Un petit fragment del vídeo es va viralitzar durant el cap de setmana en altres xarxes socials i va acabar provocant una explicació conjunta de la parella, que va sortir en un altre directe dient que «tot va ser un xou» per guanyar seguidors i diners.