Horòscop diari

Horòscop d’avui, dissabte 10 de desembre del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dissabte 10 de desembre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dissabte 10 de desembre del 2022, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del teu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Dia molt especial, en què no tindràs raó ni cap moment per sentir-te avorrit. Feina, amistat i amor estaran a les cotes més altes. ¡Enhorabona i que sàpigues disfrutar de la teva sort!

Taure (20 abril a 20 maig)

Avui podràs complir amb facilitat els teus objectius professionals. Rebràs una invitació arribada de molt lluny. En el terreny sentimental estaràs molt més unit a la persona que de veritat t’interessa i el teu grau d’intimitat millorarà sensiblement.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Trobaràs comprensió en els teus superiors, però et convé abandonar les teves fantasies i dedicar-te de ple a la teva feina. Les relacions amb un amic poden arribar a ser molt tenses. Procura posar més caliu a la teva vida sentimental.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Mira de no mostrar-te irritat en el teu entorn laboral. Les ganes de divertir-te es veuran frenades per una preocupació familiar. Les teves relacions sentimentals seran totalment satisfactòries.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La teva feina t’ocuparà tant temps que la persona per qui t’interesses sentimentalment és possible que se senti defraudada. La teva facilitat per a les relacions socials serà de gran ajuda en la teva trajectòria professional. Cuida’t de les reaccions imprevisibles d’algunes persones.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Trobaràs més comprensió i suport en els teus superiors que en els seus companys de feina. Un nou enfocament en la teva activitat professional et pot portar a l’èxit. Bona harmonia en el si familiar i lleugeres discrepàncies en el terreny amistós.

  

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Les teves perspectives professionals i econòmiques tendeixen a millorar, però pot ser que en la mesura possible sorgeixin problemes amb algú de la teva intimitat per qüestions de diners. No inverteixis sense sentit, sinó després d’un detingut estudi de qualsevol proposta.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

En el pla professional el dia resultarà immillorable. La sort t’acompanyarà en tot el que et proposis. La teva parella i tu fareu plans en un clima d’excitació i alegria.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Dedica als teus socis o companys el temps necessari i escolta amb atenció el que t’hagin de dir. Et veuràs afavorit per l’oportunitat d’un formidable viatge, que hauries d’aprofitar. Normalitat a la teva vida familiar.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Estigues preparat, ja que és molt possible que avui hagis d’assumir obligacions professionals addicionals. Si vols recuperar l’harmonia en el teu entorn familiar o sentimental necessitaràs més d’un somriure i molt bones paraules. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

No malgastis les energies i procura fer servir de manera constructiva el teu temps. Si no domines la tendència a l’escapisme serà inútil que intentis fer vida social, ja que no disfrutaràs en absolut de la companyia dels altres. Dia poc favorable per a l’amor.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Potser et desplagui una comesa que t’han assignat, però et convé portar-la a bon terme. Dia favorable per cultivar l’amistat, que et proporcionarà múltiples satisfaccions. En les teves relacions familiars predominaran la bona voluntat i l’entesa.

Temes:

Horòscop