Problemes ferroviaris

La caiguda d’un cotxe des d’un pas a nivell interromp el servei de tren entre Vila-seca i Reus

La caiguda d’un cotxe des d’un pas a nivell interromp el servei de tren entre Vila-seca i Reus

BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un cotxe ha caigut sobre les vies de tren en un pas a nivell elevat a l’altura de Reus (Tarragona), des d’uns cinc metres d’altura, i ha interromput el servei ferroviari entre les estacions de Vila-seca i Reus aquest migdia, segons ha informat Adif.

Segons les primeres informacions, el conductor del vehicle accidentat ha aconseguit abandonar el cotxe, però la seva presència continua obstaculitzant la circulació normal per les vies, segons es pot veure en imatges recollides pel diari digital ‘Reus digital’.

El conductor ha sigut atès per efectes del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i ha sigut evacuat ferit de poca gravetat a l’Hospital Sant Joan de Reus. El passatge ha resultat il·lès. Segons el que fonts d’Adif han explicat a l’ACN, s’espera saber si el tren haurà de ser remolcat o pot continuar el seu trajecte.

Dues dotacions dels Bombers treballen en aquest incident. Protecció Civil ha situat en estat d’alerta el pla Ferrocat.

Notícies relacionades

La circulació ferroviària només és possible en un dels sentits com a conseqüència de la disposició del vehicle, tot i que les tasques de mobilització del cotxe per apartar-lo de les vies afectaran tot el servei, segons les mateixes fonts.

Avui mateix el servei ferroviari ja ha tingut afectacions importants aquest matí perquè un comboi ha xocat contra un altre per darrere i el sinistre ha obligat a tallar la circulació a l’R-4, l’R-7 i l’R-12, però ja s’ha restablert la circulació.

Temes:

Trens Tarragona