JYSK obre a Vilanova i la Geltrú

El dijous 1 de desembre, JYSK obre la seva nova botiga al Parc Vilanova 08800, Vilanova i la Geltrú.

JYSK obre a Vilanova i la Geltrú
1
Es llegeix en minuts

Amb aquest nou punt de venda, JYSK obre la seva botiga número 106 a Espanya amb descomptes de fins al 75% en els seus primers dies d’obertura, en articles de decoració, mobles i descans. A més d’això, el dia d’obertura comptarà amb regals sorpresa (fins a esgotar existències) per compra mínima.

Fins ara, la companyia ha aconseguit generar al voltant de 1.000 llocs de treball; fet que la converteix en un referent empresarial en plena expansió i en un gran ocupador en creixement.

Des que el 2009 va inciar els seus passos a Espanya, el gegant danès no ha deixat de créixer a nivell internacional. Així, aquesta obertura de JYSK a Vilanova i la Geltrú suma un total de 106 establiments al país. ¿El seu pròxim i ambiciós objectiu? Aconseguir un dia 300 establiments a Espanya i 80 a Portugal.  

En cada punt de venda es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica d'acord amb les tendències. Si alguna cosa té clar JYSK és que no vol perdre la seva essència escandinava, i ofereix preus altament competitius.  

A més d’aconseguir més de 100 botigues a la península Ibèrica i els seus prop de 3.000 arreu del món, els clients poden adquirir els seus productes a través de la seva botiga ‘online’ a JYSK.es. Això sí, només podràs de la seva promoció especial d’obertura a la seva botiga física.

Notícies relacionades

I és que si alguna cosa caracteritza la marca des dels seus inicis és la seva aposta per la filosofia ‘Hygge’. La serenitat, l’harmonia i la trobada de la felicitat en els petits detalls són el que dona vida a la decoració nòrdica que JYSK exporta al món des de 1979. 


Totes la novetats de JYSK poden es poden consultar a: mynewsdesk.com/es/jysk