Horòscop diari

Horòscop d’avui, dilluns 14 de novembre del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dilluns 14 de novembre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dilluns, 14 de novembre del 2022, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur en la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

L’accent del dia estarà posat en l’amistat. Possibilitat de fer plans conjunts que poden resultar formidables. Procura no incórrer en indiscrecions de cap tipus i no t’excedeixis en les teves confidències. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Dia apropiat per dedicar-lo a la família i a activitats tranquil·les, que et permetin relaxar-te i descansar. Si tens fills fomenta la comunicació i tracta que et facin partícip de les seves inquietuds. Vida sentimental satisfactòria.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Centra’t en el moment present, oblida el futur i dona solució a un assumpte que requereix prioritat. Compta amb la teva parella en qualsevol decisió que hagis de prendre, ja que un excés d’independència et podria portar algun problema.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Potser et resulti difícil entendre un amic, però sabràs molt bé el terreny que trepitja amb la persona a qui estimes. Relacions familiars plàcides. La teva lleialtat estarà avui a flor de pell.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Posats a triar entre somiar despert o posar fil a l’agulla i acabar el que s’ha de fer t’alegraràs si ets decideixes per fer això segon. Bones relacions afectives. La vetllada s’anuncia prometedora per a tu i la teva parella. 

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Procura no discutir amb les persones de la teva intimitat per temes que en realitat no valen la pena. Sigues pràctic a l’hora de prendre decisions. Les activitats en grup es veuran afavorides si et mostres tolerant amb els altres. A la nit sortir a la recerca d’aventures et crearà problemes. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

No és convenient que et comprometis econòmicament amb amics. És molt possible que tinguis l’oportunitat de dedicar temps extra a activitats professionals, que sens dubte et compensaran. Hi haurà alguna lleugera vicissitud en les teves relacions familiars. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Et sentiràs feliç ajudant un amic. És possible que tinguis un lleuger enfrontament amb algú que t’interessa sentimentalment, però amb una mica d’esforç aconseguiràs tot continuï el seu curs. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Potser hagis d’encoratjar una altra persona perquè confiï en ella mateixa. Sorgirà un problema familiar, però tingues la seguretat que en trobaràs la solució. A través de l’amistat viuràs els millors moments del dia. 

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Deixa que la prudència sigui la guia dels teus assumptes econòmics i la intimitat la de la teva vida sentimental. L’entesa amb els teus amics serà total. Les parelles haurien de fer plans per sortir de la rutina i anar a un lloc molt especial.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Necessites fixar-te una missió definida o correràs el risc de dispersar els teus esforços. A la tarda rebrotaran amb força la teva energia i el teu entusiasme. Procura no oblidar les teves obligacions familiars.  

Peixos (19 febrer a 20 març)    

No et facis enrere si un amic et necessita. Un assumpte familiar no es resoldrà amb la rapidesa que voldries. Procura ser constructiu en els plantejaments i no et deixis portar pels impulsos. Les relacions amb la teva parella seran immillorables. 

Temes:

Horòscop