El 2000

L’escrit masclista de Pablo Casado a la revista del col·legi major Elías Ahuja

  • «Entre sus presas más codiciadas se encuentran las lobas. Aunque recurre de buen grado a cerdas, zorras, gallinas», va escriure l’exlíder del PP en un text sobre l’alumnat del col·legi major

L’escrit masclista de Pablo Casado a la revista del col·legi major Elías Ahuja
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pablo Casado va ser alumne del col·legi major Elías Ahuja de Madrid, que aquest dijous ha sigut protagonista d’un vídeo viral pels càntics masclistes dels seus alumnes, que dirigien floretes com «putes, sortiu dels vostres caus» a les estudiants de l’escola femenina Santa Mónica, situada al davant.

En el seu pas per l’escola, l’expresident del Partit Popular va escriure a la revista del centre, anomenada ‘El búho’. En les últimes hores, arran de la polèmica, ha circulat per les xarxes a través del periodista Antonio Maestre el text que el dirigent popular va escriure allà pel 2000. Casado retrata amb humor el perfil de l’alumne de l’Elías Ahuja, al qual bateja com a ‘Lupus Ahujus Hispanorum’.

Notícies relacionades

En el text abunden els comentaris masclistes: «Entre sus presas más codiciadas se encuentran las lobas. Aunque si existe carestía de estas, recurre de buen grado a otras especies animales como cerdas, zorras, gallinas...», va escriure Casado.

En un altre moment, afegeix que l’alumnat de l’escola és «una de las [especies] más promiscuas y lascivas de la península ibérica, que puede representar un auténtico peligro para la integridad de cualquier hembra del reino animal que se halle en periodo de madurez sexual».