Aquest diumenge

Èxit de la festa solidària d’EL PERIÓDICO en favor d’Aprenem Autisme

  • La jornada celebrada aquest diumenge al Zoo de Barcelona ha estat plena d’activitats per a tota la família

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Èxit de la festa solidària d’EL PERIÓDICO en favor d’Aprenem Autisme, una organització que treballa per millorar la vida dels nens i joves amb autisme, al Zoo de Barcelona. La jornada celebrada aquest diumenge ha estat plena d’activitats obertes a tothom com un taller de creació de xapes, una sessió de pintura sota el títol ‘Pinta el teu infinit’, un taller anomenat ‘Endevina quin animal és’, un ‘fotocall’ Aprenem Autisme i un fotomaton d’EL PERIÓDICO en què els participants han pogut emportar-se una portada del diari on ells han sigut els protagonistes. Els diners que s’han recaptat han anat a Aprenem Autisme per finançar els seus projectes d’inclusió social.

Notícies relacionades

La comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO ha tingut un preu especial en les entrades, amb la compra de les quals els assistents han rebut una motxilla dissenyada per a l’ocasió.

Aprenem Autisme és una entitat que neix el 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els drets dels seus fills autistes i per defensar una atenció adequada a les seves necessitats. Al llarg d’aquests anys, Aprenem Autisme ha pogut recollir experiències de moltes famílies, avaluar les necessitats de nens i adolescents i estudiar informes científics de referència internacional sobre detecció, diagnòstic i intervenció. Això els ha permès dissenyar serveis i projectes adaptats a les necessitats reals de les persones autistes i la seva família.