Curses

Almeida serà el primer alcalde a córrer la Sant Silvestre Vallecana

L’alcalde de Madrid ho ha comunicat en l’entrega dels Reconeixements de l’Ajuntament al sector turístic madrileny 2022

Almeida serà el primer alcalde a córrer la Sant Silvestre Vallecana
1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha adquirit aquest dimecres el «compromís» de ser el «primer» regidor madrileny a córrer la Sant Silvestre Vallecana, la cursa popular que se celebra cada 31 de desembre.

Almeida ho ha dit en l’entrega dels Reconeixements de l’Ajuntament al sector turístic madrileny 2022, uns premis compostos per dotze guardons.

El guardó en l’àmbit esportiu ha recaigut, precisament, en aquesta cursa de Vallecas, la «més estimada que tenim a la ciutat de Madrid», ha remarcat l’alcalde.

Notícies relacionades

«L’altre dia vaig estar a Nova York amb el fundador de la marató de Nova York, que, per cert, és posterior a la Sant Silvestre Vallecana, que em deia que ell no tenia cap dubte que la marató més coneguda i prestigiosa del món era la marató de Nova York, i que no tenia cap dubte que la carrera de deu quilòmetres més prestigiosa i més reconeguda és la Sant Silvestre Vallecana», de la qual cosa, ha comentat, ell tampoc té «cap dubte».

I ha dit a continuació que «adquirirà un compromís»: «I és que crec que seré el primer alcalde que correrà la Sant Silvestre Vallecana. Aquest 31 de desembre espero poder acompanyar-vos, estic preparant-me. I sens dubte, convido que qualsevol dels premiats s’apunti també a aquesta cursa».