Aquest dimecres a les 09.30

La Formació Professional Dual, a debat a EL PERIÓDICO

  • Diversos experts abordaran els reptes de futur d’uns estudis en creixent prestigi i demanda

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un món en constant avenç tecnològic, en el qual neixen contínuament noves professions, l’univers de propostes de cicles de Formació Professional en general, i l’FP Dual en concret, s’erigeix com un sòlid pont al mercat laboral. El prestigi creixent d’aquests estudis es reflecteix també en la demanda per part dels joves.

En aquest context, EL PERIÓDICO celebra aquest dimecres, 28 de setembre, una jornada per reflexionar sobre la situació de l’FP i els reptes de futur que seran presentats pel director del diari, Albert Sàez, i pel director general de l’FP de la Generalitat de Catalunya, Àngel Luis Miguel Rodríguez.

Notícies relacionades

En el debat, hi participaran Ricard Guillem, coordinador territorial de Catalunya, País Valencià, Múrcia i les Balears de Caixabank Dualiza; Miquel Carrión, cap de l’àrea d’Ocupació Juvenil de la Generalitat; Judit Garcia, directora de Recursos Humans de TMB; Mar Puchau, directora de l’Escola de Formació Professional Superior i directora del Campus Universitari d’ESIC Catalunya, i Josep Maria Sayols, director de compres d’Endesa Distribució / Enel Grid Iberia.

Conduït per la coordinadora de Sociedad d’EL PERIÓDICO, Montse Baraza, aquests experts abordaran assumptes com quins són els reptes de l’FP en aquests moments a Catalunya i l’aposta per l’FP Dual, com millorar la col·laboració entre centres educatius i empreses, quins són les necessitats actuals del mercat laboral o com s’hauria d’enfocar el complex procés de preinscripció als estudis d’FP.

La Formació Professional Dual, a debat a EL PERIÓDICO