branded

eWoman Business: dosi d’inspiració per ajudar a reinventar-nos

Womenalia, Woman i Prensa Ibérica tornen a unir-se en l’esdeveniment eWoman Business Powered by Womenalia, una jornada enfocada en la dona i en el talent femení.

eWoman Business: dosi d’inspiració per ajudar a reinventar-nos
4
Es llegeix en minuts

El 3 de novembre tindrà lloc una nova edició de l’esdeveniment eWoman Business Powered by Womenalia, i en aquesta ocasió ens proposen reinventar-nos. Afrontar canvis amb seguretat pot ser vist, fins i tot, com un acte de rebel·lia, però és, sens dubte, un procés d’audàcia, i és la resposta a un gran nombre dels canvis que la societat està vivint. Una solució amb majúscules en moments com l’actual.

Inspiració en femení

Inspiració en femeníAquesta nova edició de eWoman Business Powered by Womenalia estarà conduïda per Silvia Tomás, directora de Relacions Institucionals de València, i comptarà entre d’altres amb la presència de professionals de la talla de Macarena Gutiérrez, directora General d’Atlantic Copper; Pilar Fernández Sánchez, directora de Recursos Humans Nedgia, i María Gómez del Pozuelo, fundadora i CEO de Womenalia, entre ad’ltres, que compartiran experiències i punts de vista amb els assistents.

Aquesta jornada compta, a més, amb el suport d’EY, Hiscox, Keyrus, Naturgy i Madrid Emprende com a patrocinadors, que faran possible posar en comú una sèrie d’inquietuds i compartir idees i projectes, inspirant a altres dones i organitzacions, debatent el paper de la dona en l’empresa i en la societat, el seu lideratge i la necessitat de continuar treballant en la construcció d’una societat més justa i igualitària.   

Precisament, la capacitat (i la necessitat) que tenen les dones de reinventar-se serà un dels eixos principals sobre el qual es desenvoluparà una de les ponències de la jornada: «Reinventar-se per seguir endavant».

Necessàries i imprescindibles

Necessàries i imprescindiblesEls últims esdeveniments viscuts han reafirmat el seu paper necessari i indispensable en el desenvolupament social, si bé van impactar negativament en la seva ocupació i condicions laborals.

En plena crisi sanitària global van tornar a la llar i es van veure obligats a fer equilibris per assumir una tradicional càrrega domèstica a què s’afegia la cura i educació de menors i familiars a càrrec, simultaniejant amb les seves altres responsabilitats laborals. Sotmeses a un món accelerat i canviant, es van oblidar de pensar amb deteniment en si mateixes, en les seves necessitats projectes de futur, objectius i il·lusions.

Deia Winston Churchill que «l’optimista, veu una oportunitat en cada calamitat. El pessimista, veu una calamitat en cada oportunitat». I potser per fer passos toca acceptar que les regles han canviat.

Tots anhelem el canvi a la recerca de la felicitat completa, però ¿per on comencem? ¿Tenim clar qui som, què volem i què podem aportar al món?

I perquè aquest canvi sigui real, les empreses, també han de participar d’aquest procés de reinvenció conjunta, adaptant-se a nous escenaris amb prou rapidesa. Perquè la competitivitat depèn directament de com s’enfoqui la transformació d’un model operatiu.

Els processos de reinvenció desenvolupen actituds positives de cara al futur. En aquests moments es necessiten noves idees, processos i mètodes que assegurin el manteniment de les empreses com a generadores d’ocupació.

L’objectiu de seguir endavant té molt a veure amb l’economia i amb els reptes que la societat afronta, un tema que serà abordat en una taula rodona en la qual un grup d’experts parlaran de les seves experiències amb els assistents.

El talent femení com a base per continuar creixent

El talent femení com a base per continuar creixentUn dels objectius principals d’aquesta edició d’eWoman Business Powered by Womenalia serà compartir coneixement i experiències entre el públic i els experts participants.

La jornada també mirarà d’inspirar aquesta reinvenció a les dones professionals parlant sobre aspectes tan importants com el desenvolupament de la marca personal o el talent femení, com trobar-lo i, sobretot, com retenir-lo dins de les organitzacions. Conscients que la riquesa de les empreses està precisament en el factor humà, la diversitat de perfils als equips i la seva capacitat per adaptar-se, els ponents que participaran en aquesta jornada compartiran algunes claus sobre la recerca de la millora constant i la innovació, eines molt potents per al disseny de projectes d’emprenedoria i creixement professional. Aspectes necessaris per arribar a l’èxit i mantenir-lo.

eWoman Business Powered by Womenalia, el punt de trobada

eWoman Business Powered by Womenalia, el punt de trobadaAquest projecte va néixer amb la intenció de ser un referent i punt de trobada per a totes aquelles persones que volen arribar als seus objectius professionals i proporcionar les eines necessàries per aconseguir aquestes metes. També pretén ajudar a aconseguir la integració entre la vida professional i personal, especialment de les dones. 

Per aconseguir-ho, l’esdeveniment fusiona l’experiència de Prensa Ibérica en l’organització d’esdeveniments on el focus és la dona, amb la profunditat en el coneixement de Womenalia sobre els principals temes que ocupen i preocupen les dones. I per donar visibilitat i amplificar tot aquest potencial, la revista Woman contribueix a la difusió i visibilitat de les dones de referència als diferents sectors empresarials a través del seu pòdcast Woman Business, conduït per la periodista Fátima Iglesia. 

Notícies relacionades

La jornada es desenvoluparà a l’auditori Beatriz Madrid i la inscripció és gratuïta a través d’aquest enllaç.