Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimecres 21 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dimecres 21 de setembre de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dimecres 21 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

En el pla professional faci ús de la seva excel·lent capacitat de persuasió i aconseguirà el que desitja sense problemes. Bon dia per cultivar l’amistat que li proporcionarà múltiples satisfaccions. En l’amor tot marxarà de meravella.

Taure (20 abril a 20 maig)

Confiï en la seva intuïció, que l’ajudarà a triar el camí a seguir en un tema professional. Hi haurà discrepàncies familiars, però sense transcendència. En el terreny sentimental se sentirà plenament correspost. Una reunió social pot resultar molt estimulant.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Miri de no ser tan primmirat i no es prengui al peu de la lletra el que li digui un soci o company. Si posa de manifest el seu sentit de l’humor millorarà sensiblement el seu estat d’ànim. La seva parella es mostrarà molt carinyosa. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Les relacions amb clients poden no ser tan cordials com pensava. Procuri ser mesurat en les seves manifestacions i esforci’s a suavitzar-les. Bon clima amistós. Familiarment i sentimentalment el dia transcorrerà dins d’una total normalitat. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Deixi d’exigir-se més del que hi ha al seu abast. Si procura obrir-se als altres alleujarà molt la seva tensió. Bones relacions familiars. En el pla sentimental mostri’s tal com és i no miri d’ocultar els seus sentiments.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

El dia s’anuncia excel·lent per a vostè, tant en el terreny professional com en el personal. Bones relacions afectives. Disfruti de les moltes satisfaccions que la jornada li portarà, però no s’adormi. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

No confiï gaire en un company de feina, ja que podria no ser el que sembla. Un amic es podria mostrar primmirat i propens a l’agressivitat. Procuri fer com qui sent ploure i no afegeixi llenya al foc. En l’amor trobarà compensacions.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Potser ha de portar a terme una tasca en què serà precís que utilitzi els seus cinc sentits. És millor que pequi de minuciós que se li passi per alt una cosa que després lamentaria. En el pla familiar haurà de mostrar-se enèrgic, però conciliador.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Un excés de presumpció pot anul·lar altres facetes positives de la seva personalitat. No faci palès la seva superioritat i miri de contemporitzar més amb els seus companys. En el pla sentimental potser sorgeixi alguna desavinença

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Sigui realista a l’hora de planificar la feina i no vulgui incloure-hi més del que realment pot. Potser li convingués fer vida més saludable i no abusar de certs aliments poc beneficiosos. En el pla afectiu miri de ser més conseqüent amb els seus sentiments. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

El seu estat d’ànim serà variable, passant d’un optimisme desmesurat a una apatia total. Si no aconsegueix equilibrar-lo abstingui’s de prendre cap decisió. La seva parella resultarà un excel·lent suport per a vostè.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Procuri ser ordenat a la feina i tenir-ho tot sota control o podria veure’s desbordat. Si va de compres vagi amb compte de no perdre res o que li endossin una falsa ganga. En el terreny afectiu se sentirà plenament satisfet. 

Temes:

Horòscop