Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimarts 30 d’agost de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dimarts 30 d’agost de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dimarts 30 d’agost, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Bones perspectives professionals i possibilitat que una cosa en què ha posat gran interès es materialitzi. No el preocupi dir «no» a un amic que li faci una petició inadequada. Relacions familiars grates, en les quals predominarà el bon humor.

Taure (20 abril a 20 maig)

Procuri posar més entusiasme a la seva feina i no perdi el temps compadint-se. L’amor es percep en l’ambient. Tregui partit de l’ocasió sentimental que se li presenta. Controli les seves despeses o en patirà les conseqüències.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

No serà moment de pensar en mesures innovadores. Continuï esforçant-se en allò quotidià i obtindrà l’èxit que persegueix. Bones relacions familiars i lleus tensions en les sentimentals. ¡Compte amb els diners que gasta per passar-s’ho bé!

Càncer (21 juny a 22 juliol)

En el camp professional sigui conscient de les seves limitacions i no adquireixi compromisos sabent a priori que seran difícils de complir. Està bé que miri de divertir-se en companyia dels seus amics, però no és necessari que aparenti el que no sent.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La seva intuïció li serà de gran ajuda per superar metes en la seva trajectòria professional. Una invitació que espera possiblement no arribarà, però s’ho passarà bé amb les persones pròximes a vostè. Deixi les suspicàcies i mostri’s franc i optimista.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Les seves idees professionals són brillants, però ha de ser més constant i planificar-se de manera més adequada. Relacions afectives grates i alguna lleugera discrepància en la seva vida sentimental.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Ha de ser metòdic a la feina si no vol veure’s desbordat. Bon dia per anar de compres. A última hora viurà moments romàntics amb la persona que estima. La seguretat de veure’s correspost el farà feliç. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui podrà posar en pràctica a la feina mètodes experimentals sense gaire risc. És possible que li encomanin una missió que esperava amb interès. Hi haurà bona comunicació en el seu entorn familiar.  

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Potser avui es pot distreure de les seves ocupacions amb una mica de temps per a vostè i la seva família. Tindrà ocasió de compartir altres vivències amb persones molt pròximes. Vetllada tranquil·la i feliç.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Avui li anirà molt bé a la feina i podrà fer grans avenços. A més, comptarà amb la col·laboració d’una persona que li serà de gran ajuda. En el pla sentimental les seves relacions es refermaran, i hi predominarà un alt grau d’entesa.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Encara amb moltes ajudes li serà difícil completar un projecte, però ho aconseguirà abans que acabi la jornada. En les seves relacions afectives no sigui tan introvertit i procuri mostrar el seu apreci als altres. Controli la seva afició a la bona taula. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Dia de gran activitat en el pla professional i amb més d’una complicació. No es deixi arrossegar pels esdeveniments i obri amb prudència. A la nit la seva parella li brindarà la calma que necessita en un tranquil i relaxant ambient familiar.

Temes:

Horòscop