Prealerta

Protecció Civil desactiva l’alerta per inundacions a Catalunya sense incidències greus

  • El telèfon d’emergències 112 ha rebut unes 80 trucades, la majoria al Tarragonès i al Baix Camp (Tarragona)

Protecció Civil desactiva l’alerta per inundacions a Catalunya sense incidències greus

EPC

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’alerta del pla especial d’emergències per inundacions (Inuncat) sense incidències greus, segons han explicat en un comunicat aquest dimarts.

Així doncs, el pla queda en fase de prealerta per a la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de xàfecs localment intensos en gran part del territori aquest dimecres

El SMC ha informat que l’estació meteorològica de Torredembarra (Tarragona) ha registrat 30,2 litres per metre quadrat en 30 minuts, i que el telèfon d’emergències 112 ha rebut unes 80 trucades, la majoria al Tarragonès i al Baix Camp (Tarragona).

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat han atès 24 avisos relacionats amb l’episodi de pluja, tot i que només han actuat en cinc: dues inundacions, dos sanejaments de façana i la revisió de vehicles que havien quedat atrapats sota un pont al Vendrell (Tarragona), mentre que la resta d’avisos han sigut per inundacions en carrers o locals on no ha sigut necessària la intervenció dels efectius.

Protecció Civil ha recordat que s’han de continuar extremant les precaucions, perquè encara hi ha previsió de precipitacions intenses.

Temes:

Inundacions