Meteorologia i trànsit

La pluja i la calamarsa provoquen fortes retencions a l’AP-7 a l’altura de Tarragona

La pluja i la calamarsa provoquen fortes retencions a l’AP-7 a l’altura de Tarragona

Twitter/Alberto Montenegro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La forta pluja i la calamarsa estan provocant grans retencions a l’AP-7 a l’altura de Tarragona. Els embussos en aquesta via són gairebé de 10 quilòmetres.

Notícies relacionades

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) aquest dimarts estarà marcat pel pas d’un front associat a un tàlveg que «deixarà el cel ennuvolat al terç nord». A més, a la tarda «hi ajudarà la formació de núvols d’evolució diürna que desembocaran en tempestes localment fortes al Pirineu i Catalunya» amb xàfecs que, segons el portaveu de l’Aemet, seran «intensos» i estaran acompanyats de «ratxes fortes de vent» amb «possibilitat de calamarsa».

La segona quinzena d’agost comença amb un «ambient més fresc» que el que s’ha anat registrant durant l’estiu, segons ha advertit el portaveu de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), Rubén del Campo, que ha precisat que en els pròxims dies es registrarà un descens de les temperatures per sota dels nivells habituals d’aquesta època i es registraran tempestes i pluges localment fortes, especialment al nord-est peninsular.