Foc

Un incendi forestal a Girona afecta el massís de les Gavarres

L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 17.36 hores i s’estan duent a terme descàrregues d’aigua al flanc dret mentre s’emplacen mitjans terrestres a l’esquerre

Un incendi forestal a Girona afecta el massís de les Gavarres

Bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi forestal s’ha declarat a Girona, concretament al turó Puig d’en Batet, situat entre els punts coneguts com a Sant Miquel i els Àngels, molt a prop del municipi de Sant Martí Vell, als peus del massís de les Gavarres.

Segons informen Bombers de la Generalitat, actualment treballen en l’extinció del foc 22 dotacions, cinc d’elles aèries.

L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 17.36 hores i es duen a terme descàrregues d’aigua al flanc dret, mentre s’emplacen mitjans terrestres a l’esquerre.

Notícies relacionades

La zona és especialment perillosa per la massa de combustible forestal que s’acumula al massís de les Gavarres i les altes temperatures dels últims dies.

Protecció Civil ha alertat aquest divendres la població que extremi les precaucions per evitar incendis en un episodi de risc que tindrà el punt àlgid aquest dissabte i es prolongarà fins diumenge.