En menys de 30 segons

Vídeo: Així van robar uns delinqüents més de 2 milions d’euros en joies a Nova York

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres, a plena llum del dia, quatre individus van entrar a la joieria Rocco’s Jewelry del Bronx i van robar 2,15 milions de dòlars (2,10 milions d’euros) en joies. Tot, en menys de 30 segons.

La Policia de Nova York va informar que el robatori va passar al voltant de les 14.38 hores, quan un subjecte es va parar a l’entrada de la joieria ubicada a 2521 Webster Avenue. Al veure que l’home no entrava, l’empleat del negoci el va convidar a entrar. Però pel que sembla, el delinqüent estava aturant a la porta perquè tres homes més entressin, informa Univision.

Al cap de pocs segons, els tres lladres van entrar a la joieria i, com si es tractés d’un equip de demolició, un d’ells, armat amb un martell de ferrer, va començar a destrossar les vidrieres.

Dos homes més l’ajudaven a buidar les vidrieres i col·locar les joies en unes bosses, mentre que el delinqüent que els va obrir la porta, la continuava mantenint oberta.

Un dels lladres mantenia la seva mà en una de les seves butxaques, com si tingués una arma, però mai la va mostrar.

Notícies relacionades

El vídeo de vigilància mostra que els lladres van entrar i van sortir de la botiga en 30 segons.

Ubicada al 2521 Webster Avenue, Rocco’s Jewerly es presenta en la seva pàgina web i a Instagram, com una joieria que s’especialitza en diamants genuïns, or i dissenys exclusius.