Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, divendres 5 d’agost del 2022

Coneix la sort del teu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, diners, feina i salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, divendres 5 d’agost del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per avui, divendres 5 d’agost del 2022. Estigues atent al que els astres tenen reservat per a tu. ¿Com t’anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resol els teus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Seràs molt persuasiu quan tractis amb clients, cosa que pot ser de gran ajuda en la teva professió. A casa hauràs de fer d’àrbitre i restaurar l’harmonia. La teva parella pot ser que es mostri distant.

Taure (20 abril a 20 maig)

Potser reps una proposta de feina poc clara, però potser enclou millors perspectives del que sembla a primera vista. No la descartis sense haver-la analitzat a fons. A la nit l’harmonia amb la teva parella serà total, però hauràs d’evitar despeses innecessàries.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Potser reps una proposta de feina poc clara, però potser enclou millors perspectives del que sembla a primera vista. No la descarti sense haver-la analitzat a fons. A la nit l’harmonia amb la seva parella serà total, però haurà d’evitar despeses innecessàries.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Posa atenció al que et digui un soci o company i no et precipitis a treure conclusions abans d’hora. Potser prendràs una decisió important que afectarà el benestar de la teva família. A la nit tindràs l’ocasió de divertir-te realment al màxim.

Leo (23 juliol a 22 agost)

A la feina algú li brindarà una idea excel·lent de manera totalment fortuïta. L’excés d’amabilitat d’un oponent pot amagar altres intencions. La teva parella es mostrarà molt intuïtiva i et farà suggeriments encertats.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Procura no ser tan extravertit en assumptes professionals. A la nit és possible que tinguis una reunió d’amics. No donis orella a rumors malintencionats i mira de passar-ho bé.

Balança(23 setembre a 22 octubre)

Algú en el teu entorn laboral intentarà jugar-te una mala passada. Extrema les precaucions i queda’t a l’expectativa. Potser sorgirà un petit problema amb un pròxim. Sigues sincer amb tu mateix a l’analitzar si compleixes les teves obligacions familiars. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

La intuïció avui serà una excel·lent aliada a la teva feina. Un amic no actuarà amb gaire noblesa. La vida social ocuparà la vetllada i hi posarà de manifest facetes positives de la teva personalitat. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Els retards en la feina avui seran a l’ordre del dia. Tindràs dificultats per comunicar-te amb algú amb qui has de parlar. Dia molt favorable per anar a comprar, ja que trobaràs una cosa que superarà els teus desitjos. Procura no cometre imprudències si condueixes.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Potser et molestes pel comportament d’un subordinat i et sents inclinat a prendre una decisió dràstica. Abans de posar-la en pràctica analitza si realment és necessària. Una sortida amb amics t’ajudarà a recuperar el bon humor.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Hi haurà problemes a la teva feina per motius econòmics, però si jugues bé les teves cartes tindràs l’èxit assegurat. Dia propici per a la vida casolana, en la qual predominaran el bon humor i l’entesa

Peixos (19 febrer a 20 març)    

No deixis que abusin de tu a la feina i atura la situació immediatament. Disfrutaràs d’un excel·lent clima familiar. La nit serà favorable a l’amor i a la comunicació. Vigila bé on poses els peus, ja que hi ha risc de caigudes.

Temes:

Horòscop