Possible accident

Denunciat un camioner per avançar traspassant una línia contínua en una carretera a prop de Vic

La maniobra d’alta perillositat podria haver costat la vida del conductor de l’altre vehicle

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest dimecres un avançament penal per part d’un camió que circulava per la carretera C-62 a Olost (Barcelona).

El conductor del camió es va disposar a avançar un tractor que circulava per la mateixa via –amb un carril en cada sentit–, però amb una acció penal. El camió va depassar una línia doble contínua i va posar en perill la vida del conductor d’un turisme que circulava per la mateixa via en sentit contrari.

Notícies relacionades

Al vídeo, publicat pel canal oficial dels Mossos, es pot veure com el camió avança un tractor que circula per la mateixa via, però en el tram final en què es pot avançar, de manera que ja ràpidament comença una línia doble contínua que prohibeix aquest avançament.

Així doncs, si fos un turisme, l’avançament no seria penal, si s’hagués fet amb precaució i anticipació i hagués entrat dins de la zona d’avançament. Però, al tractar-se d’un camió de llarga longitud, és una maniobra molt perillosa i fins i tot penal que podria haver costat la vida del conductor de l’altre turisme.