Investigació

Un incendi en una vivenda de Lleida deixa cinc ferits, un, greu

  • Va afectar la primera i la segona planta de l’edifici, així com l’entrada de l’immoble

Un incendi en una vivenda de Lleida deixa cinc ferits, un, greu

Salvador Miret/ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’incendi ahir a la nit d’una vivenda a la ciutat de Lleida va deixar un balanç de cinc ferits, quatre de pronòstic menys greu, que van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova de la capital lleidatana, i un altre de greu, derivat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Segons han informat aquest dimarts els Bombers de la Generalitat, l’avís de l’incendi en un immoble situat en el número 5 de la plaça de Sant Pere de Lleida es va rebre a les 20.58 hores i es van desplaçar fins al lloc quatre dotacions, que van donar per controlat el foc a les 21.19 hores.

Notícies relacionades

El sinistre, que se n’estan investigant les causes, va afectar la primera i la segona planta de l’edifici, així com l’entrada de l’immoble, tot i que no va causar danys estructurals i els veïns dels pisos no danyats van poder retornar a les vivendes cap a la mitjanit.

Els Bombers van donar avís del sinistre a les companyies de serveis i es va tallar el subministrament de gas a l’espera de la comprovació de l’estat de les instal·lacions.