Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimarts 2 agost del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dimarts 2 agost del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dimarts 2 d’agost, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Exerciràs la comesa laboral amb entusiasme. Possibilitat certa que facis interessants innovacions. En l’aspecte sentimental potser hi ha conats de fricció amb la parella. La persuasió pot ser la millor aliada.

Taure (20 abril a 20 maig)

Jornada laboral amb alts i baixos, però amb empenta i tenacitat aconseguiràs superar qualsevol dificultat que et surti. El dia serà molt favorable per a activitats socials, en què tu i la teva parella aconseguireu passar-vos-ho bé.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

És molt possible que sorgeixi la possibilitat de fer una inversió interessant relacionada amb la teva professió. Trobaràs ajuda econòmica sense demanar-la. Les teves relacions socials et facilitaran el camí. L’harmonia familiar serà total.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Potser has de prestar atenció especial a un tema professional que no veus amb claredat. A mesura que hi aprofundeixis t’aniran assaltant els dubtes. Sigues caut i actua amb peus de plom i curant-te en salut. En el terreny afectiu hi haurà de tot una mica, però en el sentimental només bons moments.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Es preveuen canvis importants en la teva trajectòria professional. La teva creativitat i imaginació et seran molt útils per eixamplar horitzons. Clima familiar apagat i amb escassa comunicació. Vida social activa i interessant.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Potser has de fer front a obligacions addicionals, però serà de forma transitòria. Dia essencialment favorable a la vida social, que et presentarà múltiples opcions. En qualsevol que triïs tindràs ocasió de destacar. Procura refrenar la teva afició a la bona taula.

Balança(23 setembre a 22 octubre)

Les activitats en grup es veuran afavorides, especialment en el pla professional, i t’ajudaran a avançar més. Hi haurà una millora considerable dels teus ingressos a molt curt termini. L’accent de la vetllada estarà posat en la teva vida sentimental. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

No pequis d’excés de confiança i revisa un assumpte delicat, encara que confiïs en l’eficiència de la persona que se n’encarrega. Potser un subordinat s’excedeixi en les seves atribucions. No ho deixis passar i fes-li notar amb molt tacte. En les relacions sentimentals n’hi haurà una de freda i una de calenta. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Els que depenen de tu es mostraran avui molt eficients i amb gran esperit de col·laboració. Dia propici per a compres, és molt possible que trobis una cosa interessant. La nit serà favorable a la vida familiar, en un càlid ambient casolà.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Una reunió de treball potser comença en un clima tens, però acabarà imposant-se la cordialitat. Un membre de la teva família farà evidents esforços per aproximar-se més. La vetllada serà propícia a la diversió i a fomentar l’amistat.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

És possible que per efectuar amb eficiència la feina hagis de posar en pràctica recursos que té i que ignores que tens. El dia serà totalment favorable a l’amor i la sinceritat. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

La teva intuïció i claredat de percepció et permetran portar a terme amb èxit la comesa. Les relacions amb la parella seran immillorables, però sentiràs la necessitat de buscar noves distraccions. Seria convenient que veiessis la manera d’augmentar el cercle d’amistats.

Temes:

Horòscop