Màgia

Yunke es proclama campió del món de màgia per tercera ocasió

L’il·lusionista espanyol va ser escollit com el millor pel jurat del Festival Internacional de Màgia, celebrat al Canadà

Yunke es proclama campió del món de màgia per tercera ocasió
1
Es llegeix en minuts

Ho ha tornat a aconseguir i en aquesta ocasió el triomf té un significat més gran si és possible, un pes incontestable. L’exigent jurat del Festival Internacional de Màgia, que s’ha celebrat aquesta setmana a Quebec (Canadà), ha considerat que Yunke, un dels mags espanyols de referència, és el millor del món, raó per la qual li ha concedit el primer premi en grans il·lusions.

Notícies relacionades

«Crec que he fet la millor actuació de la meva vida, estic emocionat», afirmava poc després de baixar de l’escenari. I tant ha sigut així que no hi ha hagut dubtes. Fa 22 anys de la seva primera vegada amb aquesta distinció mundial. En aquell moment va ser a Lisboa. El 2018 va tornar a mesurar-se amb els millors il·lusionistes del panorama internacional i li van concedir el segon premi, la resta van quedar deserts.

En la 28a edició d’aquest esdeveniment organitzat per la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) hi han participat 110 competidors i l’organització va confirmar la presència de més de 2.000 mags provinents de mig centenar de països, entre els que es trobava aquest veí de la la localitat castellonenc de Vilavella que a base de tenacitat, convicció, treball i dedicació, ha aconseguit elevar-se a dalt de tot d’un món molt complex i exigent.

Temes:

Màgia