Del mateix local

Salut Pública investiga una intoxicació alimentària amb 20 casos en un restaurant de Girona

Els afectats tenien febre alta, vòmits, diarrea i dolor abdominal en major o menor grau

Salut Pública investiga una intoxicació alimentària amb 20 casos en un restaurant de Girona

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Agència de Salut Pública de Catalunya de l’àrea de Girona està investigant una toxiinfecció alimentària ocorreguda la setmana passada en un restaurant de la ciutat de Girona.

Segons ha avançat el Diari de Girona i han confirmat a l’ACN fonts del Departament de Salut, fins al moment s’han detectat 20 casos, quatre dels quals han requerit ingrés hospitalari. Una persona afectada continua ingressada a l’hospital Trueta de Girona i evoluciona favorablement.

Els afectats van tenir els primers símptomes entre dijous i divendres, i tots coincidien a l’haver fet algun menjar en aquest restaurant el dia 20 de juliol. Tots tenien febre alta, vòmits, diarrea i dolor abdominal en major o menor grau. Així mateix, els 20 afectats van ser atesos en diferents centres de salut.

Investigació oberta

Notícies relacionades

Els tècnics de Vigilància Epidemiològica estan investigant el brot: han enquestat les persones afectades i estan analitzant mostres d’excrements per determinar el possible origen de la toxiinfecció alimentària.

Per la seva banda, els tècnics de Protecció de la Salut han fet una inspecció a l’establiment per revisar les condicions higièniques i de manipulació, a més de recollir mostres d’aliments, que també seran analitzades.