A Níjar

Moren dos ciclistes després de ser atropellats per un conductor que va donar positiu a Almeria

Un altre ciclista va resultar ferit en l’accident

Moren dos ciclistes després de ser atropellats per un conductor que va donar positiu a Almeria
1
Es llegeix en minuts

Dos ciclistes han mort aquest diumenge i un altre ha resultat ferit greu després de ser atropellats per un turisme a la localitat d’Almeria de Níjar (Almeria), a l’altura del quilòmetre set de l’al-4200. El conductor del cotxe ha sigut detingut després de donar positiu en el control d’alcoholèmia, segons informen Emergències 112 Andalusia i la Direcció General de Trànsit.

Notícies relacionades

El succés ha tingut lloc sobre les 09.40 hores, quan el telèfon únic d’emergències ha rebut diversos avisos que alertaven que un turisme havia bolcat després d’atropellar diversos ciclistes, a l’altura del quilòmetre 7 de la carretera al-4200, una via que no està inclosa al catàleg de vies ciclistes protegides. Fins al lloc del succés s’han desplaçat, mobilitzats pel centre coordinador, efectius del Centre d’Emergències Sanitàries 061, de la Guàrdia Civil de Trànsit i de Bombers, ja que en el sinistre hi havia persones atrapades.

El conductor, de 24 anys, que ha envaït el carril contrari a una velocitat excessiva en una corba, segons la DGT, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,07 mg/l i ha quedat detingut acusat de dos delictes d’homicidi per imprudència i un altre contra la seguretat viària. Fonts de l’Institut Armat han confirmat la mort dels dos ciclistes. Posteriorment el 112 ha afegit en un missatge a través de Twitter que un altre ciclista ha sigut ferit greu en la col·lisió. La sala coordinadora ha activat també manteniment de la via per a la neteja de la calçada.