Tenia 24 anys

Casament sagnant a l’Iran: mor la núvia al rebre l’impacte d’una bala perduda al cap

  • El tirador va entrar al casament amb un rifle de caça il·legal i va començar a disparar suposadament enlaire de manera cerimonial

Casament sagnant a l’Iran: mor la núvia al rebre l’impacte d’una bala perduda al cap
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Casament sagnant al sud de Firuzabad (Iran). Mahvash Leghaei, la núvia, va morir d’un tret al cap mentre se celebrava l’enllaç. El desafortunat tirador seria cosí del nuvi i ja ha sigut detingut.

Els motius del tiroteig són surrealistes. L’home va entrar al casament amb un rifle de caça il·legal i va començar a disparar suposadament enlaire de manera cerimonial per celebrar el matrimoni.

El primer tret va anar a l’aire, però el segon va impactar de ple al crani de Leghaei i, després, va rebotar en dos convidats. La dona de 24 anys va morir al cap de poques hores, mentre que els altres dos ferits es troben fora de perill.

Molts mitjans iranians assenyalen que la tragèdia es va deure a una bala perduda producte dels trets del convidat i no a un tret intencionat del tirador a la nuvi.

Notícies relacionades

El cosí del nuvi va fugir amb l’arma, però va ser detingut poc després. El cas està sent investigat per la policia local.

La núvia era treballadora social i psicòloga. Dedicava la seva vida a ajudar les persones a combatre l’addicció a les drogues. Segons el ‘New York Post’, la família de la víctima ja va donar alguns dels seus òrgans a tres destinataris.

Temes:

Iran Matrimoni