Primera del sud d’Europa

Sabadell fa el primer pas per construir una piscina d’onades artificials

En contra han votat els 7 representants d’ERC, els 3 de La Crida i la tinenta d’alcalde Marta Morell, sense grup després de ser expulsada de Podem

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’una votació del ple municipal de Sabadell realitzada aquest dimarts a l’ajuntament, la ciutat ha donat llum verda a començar a construir una piscina d’onades artificials. Així doncs, als 10 vots dels regidors del PSC, partit de l’alcaldessa Marta Farrés, s’han sumat els tres de Ciutadans i els tres de Junts per Sabadell.

Notícies relacionades

En contra han votat els set representants d’ERC, els tres de La Crida i la tinenta d’alcalde Marta Morell, sense grup després de ser expulsada de Podem. També el vot negatiu era darrere de les portes de la institució, amb una cinquantena de persones vinculades a ADENC, la Plataforma en defensa del riu Ripoll, Amics del Ripoll i el Moviment Veïnal del Sud manifestant-se en contra del projecte.

Primera del sud d’Europa

En un anunci el passat mes de març del projecte Sabadell Surf City, que suposa la construcció d’una piscina d’onades artificials, es va proposar crear la primera del sud d’Europa, amb una inversió privada de 14 milions d’euros, fet que ha sigut molt discutit ja des de l’inici.

Temes:

Sabadell