Feminicidi

Una cantant mexicana, assassinada pel seu marit en un restaurant

L’agressor, després de disparar tres trets a la víctima, va intentar subornar la policia per fugir

Una cantant mexicana, assassinada pel seu marit en un restaurant
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una cantant de música mexicana va ser assassinada a trets pel seu marit en un restaurant de Ciutat de Mèxic, han informat autoritats locals.

Yrma Lydia, que feia una dècada que estava al món de la música i havia actuat com a actriu en diverses telenovel·les la seva carrera en la música i havia actuat per última vegada dimarts passat dins de la gira ‘Grandiosas 12’ en la qual comparteix escenari amb altres artistes, es trobava dijous a la nit en un exclusiu restaurant del sud de la mega urbs quan va ser agredida per la seva parella.

«Un home va disparar la seva dona en tres ocasions, ell ja es troba detingut juntament amb una altra dona que l’acompanyava», ha informat Omar García Harfuch, secretari de Seguretat de Ciutat de Mèxic, a Twitter.

L’agressor va intentar subornar la policia per fugir

Segons testimonis, després d’una discussió, el marit d’Yrma, l’advocat Jesús Hernández Alcocer, que té 79 anys –ella, segons diferents reports, tenia 21 anys–, va disparar contra la cantant.

L’agressor hauria pretès subornar policies perquè el deixessin escapar en companyia d’un dels seus guàrdies de seguretat, que també va ser detingut.

Notícies relacionades

Yrma Lydia havia participat en algunes presentacions de ‘Grandiosas 12’, l’última dimarts passat, una sèrie de concerts a Mèxic i els Estats Units que reuneix conegudes cantants, com la veneçolana María Conchita Alonso i les mexicanes Dulce i Alicia Villareal.

La violència de gènere s’ha agreujat a Mèxic en els últims anys amb una mitjana de deu dones assassinades diàriament.

Temes:

Mèxic