Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 23 de juny del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 23 de juny del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 23 de juny, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Les discussions amb socis per afers de negocis s’anuncien una mica borrascoses. Serà difícil que els altres comparteixin els teus punts de vista, per tant, resultarà preferible transigir a defensar de forma exhaustiva la teva posició. La teva parella et prepara una agradable sorpresa.

Taure (20 abril a 20 maig)

Mira de no barrejar negocis i amistat, ja que l’ocasió no és favorable per fer-ho. No et deixis influir en la teva opinió sobre un col·laborador donant pàbul a comentaris mal intencionats. En el si familiar hi haurà posicions enfrontades relatives a una possible inversió.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Si treballes en equip aconseguiràs millors resultats. El punt de vista d’un company pot ser la clau per solucionar un problema. En el pla afectiu mostra’t més assequible amb les persones de la teva intimitat. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

El teu horitzó professional tendeix a eixamplar-se, però hauràs d’aprofitar molt bé el temps si vol sortir-ne airós. No et perdis, doncs, en petits detalls i ves al gra. En el pla personal hauràs de complir el que has promès, per molt costa amunt que se’t faci.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La teva tolerància brillarà avui per la seva absència, i farà que et mostris intransigent amb els que t’envolten. Esforça’t a controlar-te o acabaràs el dia enfrontat amb tothom. Un nen petit pot ser la gota que faci vessar el vas.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

No confiïs gaire en la bona fe d’altres persones i lliga bé tots els caps. El teu desig de perfeccionisme pot ser un gran hàndicap en el teu avenç professional. No tallis en sec les confidències amb la teva parella i mostra’t solidari amb les seves inquietuds.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

S’acosta el moment d’aconseguir el que desitges en l’àmbit professional. Disfrutaràs d’un estat d’ànim excel·lent. En el si familiar sorgiran petits problemes, però no aconseguiran alterar el teu bon humor. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui és un dia en què tot et sortirà rodó. En el pla professional tot el que facis i diguis serà positiu, i en el particular només tindrà motius de satisfacció ¡Enhorabona i aprofita la jornada, que se’t presenta de cara!

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Risc de cometre alguna indiscreció en el pla professional que podria portar-te més d’un problema. Abstén-te també de fer crítiques, per molt justificades que et semblin. Al terreny familiar, tanmateix, el clima serà formidable.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Si deixes que la teva imaginació vagui al lliure albir més tard te’n penediràs. Tot i que a primeres hores del matí et costi concentrar-te en la feina esforça’t per aconseguir-ho. És possible que a la nit un familiar et faci perdre els estreps.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Unir opinions en matèria de negocis serà tasca àrdua i difícil d’aconseguir. Potser aprofitaràs més el temps si el dediques a aquelles tasques rutinàries que tens una mica endarrerides. A la nit tindràs ocasió de disfrutar del bon humor de la teva família. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Hauràs de fer un gran esforç per portar a terme la teva feina, ja que et sentiràs dominat per l’apatia. En el pla amistós algú pot mostrar-se molest pel teu procedir. La nit serà marcadament casolana.

Temes:

Horòscop