Nit de Sant Joan

Mollet fa una crida a la «precaució» per a la revetlla de Sant Joan

El consistori demana prudència amb els petards a la festa que se celebrarà al parc de Ca l’Estrada

Mollet fa una crida a la «precaució» per a la revetlla de Sant Joan

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha fet una crida a «la precaució» per a la revetlla de Sant Joan, que se celebrarà la nit del 23 de juny al parc de Ca l’Estrada. El consistori ha demanat a la ciutadania que extremi la precaució en el llançament dels articles pirotècnics, atès el risc que hi ha de focs forestals davant les altes temperatures que s’esperen aquesta setmana.

Per aquesta raó, des de l’ajuntament han recalcat la importància de llançar la pirotècnia on correspon, és a dir, als perímetres de seguretat, respectant el mobiliari urbà, i mai a prop de matolls, arbustos o zones boscoses abans, durant i després de la revetlla de Sant Joan. A més, també es demana prudència a l’hora de manipular els petards per evitar accidents i molèsties a col·lectius vulnerables com els nadons, la gent gran, les persones sensibles i, també, els animals de companyia.

La revetlla a Ca l’Estrada

La festa al parc de Ca l’Estrada començarà a les 21.45 h amb l’entrada de la torxa de la Flama del Canigó. Després s’encendrà la foguera de Sant Joan, es farà el sopar popular i, a les 22.45 h, s’iniciarà la revetlla amb música. A Ca l’Estrada hi haurà una zona específica per tirar petards.

Notícies relacionades

Abans de la revetlla popular es faran diverses activitats a la ciutat com, per exemple, sardanes amb la cobla Sabadell a la plaça Catalunya, una cercavila des de l’encreuament de rambla Nova amb via Ronda i l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça Catalunya.

Més notícies de Mollet del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sant Joan Mollet