Equipaments municipals

La piscina d’estiu de Can Rosés obrirà el 23 de juny

Les instal·lacions gestionades pel Club Natació Rubí estaran obertes fins al 28 d’agost

La piscina d’estiu de Can Rosés obrirà el 23 de juny

Club Natació Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Natació Rubí ha anunciat que la piscina d’estiu de Can Rosés, a Rubí (Vallès Occidental), obrirà el pròxim 23 de juny. Com cada any, es traurà la coberta de la piscina 2 i aquesta passarà a ser la piscina d’estiu del Club Natació Rubí, entitat gestora de l’equipament.

Tant l’inici de la venda ‘online’ com el del centre d’atenció a l’usuari es produiràn dimarts vinent a les 10.00 hores. L’entrada puntual d’un dia a la piscina és de 4,85 euros per als nens d’entre 2 i 12 anys, i de 5,95 euros per als més grans de 13 anys.

També hi ha un abonament –unipersonal o familiar– de 20 entrades a la piscina d’estiu, que té un preu de 54,40 euros per als nens d’entre 2 i 12 anys i de 72,80 euros per als de més de 13. Els infants fins a 12 anys inclosos hauran d’anar sempre acompanyats d’un adult, amb un màxim de dos menors per cada adult, a excepció de les famílies nombroses.

Notícies relacionades

Les instal·lacions, que estaran obertes cada dia fins al 28 d’agost, tindran un horari d’accés al públic d’entre les 10.00 hores i les 19.45 hores. Es podrà disfrutar d’una piscina gran; una altra de més petita dirigida als menors de 4 anys; una de lúdica amb cascades, jacuzzis i llits d’aigua; un gran solàrium amb gespa natural; un bar restaurant, i una zona de pícnic.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Piscines