Aquest dijous

Mor un home de 38 anys al precipitar-se d’uns 15 metres a la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols

L’han intentat reanimar una vegada rescatat però l’home ha perdut la vida

Mor un home de 38 anys al precipitar-se d’uns 15 metres a la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols

Rescate en la vía ferrata de Sant Feliu de Guíxols

1
Es llegeix en minuts

Un home de 38 anys ha mort aquest matí mentre estava fent la via ferrada de la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols (Girona).

El succés ha tingut lloc cap a dos quarts de set del matí i l’esportista s’ha precipitat al mar d’una altura d’uns 15 metres en aquesta zona de penya-segats. L’esportista ha caigut a l’inici de la via i es trobava sota el pont tibetà, a l’aigua, a prop de la zona de roques.

L’excursionista en el moment dels fets anava acompanyat. Segons Salvament Marítim, l’avís al 112 l’ha donat una persona que era a terra i que havia vist a algú a l’aigua a la zona de la via ferrada.

Unitat subaquàtica

A partir d’aquí s’han mobilitzat els efectius d’emergència: els GRAE i la unitat subaquàtica dels Bombers, Salvament Marítim –que ha desplaçat la Salvamar Sirius i l’helicòpter– la Policia Local, els Mossos i el SEM. Salvament s’ha acostat fins a la zona on era el precipitat amb l’embarcació –on també ha pujat un bomber– i l’han extret de l’aigua.

Els efectius d’emergències l’han traslladat a una zona de roques i li han realitzat la primera atenció i li han fet les maniobres de reanimació.

Posteriorment, la Salvamar ha traslladat l’esportista fins al port de Sant Feliu i encara comptava amb les constants vitals però ja eren molt febles.

Notícies relacionades

Finalment, un metge del SEM ha certificat la seva mort. La policia judicial dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació i per ara considera que és una caiguda accidental.

Accidents

Aquesta no és la primera vegada que hi ha un accident que acaba amb una víctima mortal en aquesta via ferrada de Sant Feliu de Guíxols. També s’han produït caigudes accidentals i rescats al llarg dels anys.