Mor una dona que viatjava a la part posterior d’una moto al xocar contra un cotxe al Papiol

La dona que ha mort és la persona que anava de paquet a la motocicleta, i el conductor de la moto està ferit crític

Ja són 69 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any en carreteres catalanes

helicoptero-del-sem-1485164554709

helicoptero-del-sem-1485164554709

1
Es llegeix en minuts
ACN

Una dona ha mort i un home es troba ferit en estat crític a causa d’un accident al Papiol (Barcelona). Concretament, s’ha produït un xoc frontal entre una motocicleta i un cotxe, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 14.47 hores d’aquest diumenge en el quilòmetre 3,8 de la C-1413a, que va de Molins de Rei a Rubí. Per causes que s’investiguen, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un cotxe i una moto, que s’ha incendiat.

Com a conseqüència del xoc, ha mort la passatgera que anava a la part posterior de la motocicleta, i el conductor de la moto ha resultat ferit crític. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha evacuat a l’hospital de Bellvitge.

Notícies relacionades

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Quant a l’afectació viària, la C-1413a s’ha tallat al Papiol en els dos sentits de la marxa, cosa que ha provocat un quilòmetre de cues a la zona.

Amb aquesta víctima, ja són 69 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.