‘Gran Repte Solidari’

David Otero, al ‘Sueño de Morfeo’: «Cal animar-se, tornar i fer música»

L’ex Canto del Loco s’afegeix a la campanya per ajuntar la banda asturcanària en un concert per La Palma

2
Es llegeix en minuts

Convèncer El Sueño de Morfeo que es tornin a ajuntar sobre un escenari per fer un concert solidari amb els afectats pel desastre natural de Cumbre Vieja, a La Palma, està guanyant nous i importants recolzaments. Després de més d’una setmana d’adhesions a la campanya del ‘Gran Repte Solidari’, organitzada per Prensa Ibérica, grup editorial d’aquest diari, i Endesa Music Lover, després de sumar molts missatges de suport i ànim per part de seguidors i companys artistes, el músic David Otero també va voler deixar constància ahir l’amistat que li uneix amb David Feito, Juan Luis Suárez i Raquel del Rosario i ha volgut recolzar també una possible reunió de la banda de cara a ajudar la reconstrucció de l’illa i els afectats pel volcà.

«Conec i soc molt amic dels nois d’El Sueño de Morfeo», explica qui va ser guitarrista i compositor d’El Canto del Loco, un projecte que va abandonar el 2010 amb la dissolució del grup, i del qual va passar a una trajectòria en solitari amb què ara està repassant tots els seus èxits, a ‘Otero y yo’.

En el vídeo que David Otero ha fet arribar al projecte ‘Gran Repte Solidari’ explica que la seva amistat amb el trio ve des del principi, «gairebé abans que traguessin el primer disc»: «Els vaig conèixer fa moltíssims anys a Gijón i tinc la sort d’haver-hi compartit moltíssimes coses, d’haver desenvolupat una gran amistat, de conèixer-los bé». Ara, David Otero se n’ha assabentat, explica, del projecte del concert solidari i que s’està demanant a la banda de Raquel del Rosario que es tornin a ajuntar «i ens delectin amb les seves cançons». David Otero no vol deixar passar l’oportunitat d’afegir el seu gra de sorra i recolzar aquest retorn per una bona causa, i per això envia un missatge de recolzament: «Cal animar-se, tornar i fer música», remata.

Dins la campanya del ‘Gran Repte Solidari’, la banda de pop-rock asturcanària que va firmar èxits com ‘Nunca volverá’, ja ha començat a compartir a les seves xarxes socials alguns dels homenatges nascuts en aquest projecte, versions de les seves cançons fetes per artistes com Pablo Moro, Marisa Valle Roso, Noan, LYD o ‘La M de Matilde’.

Notícies relacionades

Juan Luis Suárez, David Feito i Raquel del Rosario sembla que estan receptius davant l’expectativa d’una reunió i han agraït el recolzament creixent: «Estem emocionats amb tant carinyo», van escriure aquesta setmana en un dels seus canals oficials d’internet.

El Gran Repte Solidari llança una invitació a tots els seguidors de la banda que es va fer cèlebre amb títols com ‘Para toda la vida’ o ‘Contigo hasta el final’ –la cançó amb què van competir a Eurovisió el 2013– perquè sumin també el seu suport personal per acabar de convèncer-los d’aquest retorn solidari. Es tracta d’enviar-los un missatge d’ànim compartint a les xarxes socials tota mena de material sobre la banda, records dels seus concerts, cançons favorites, tota mena de contingut sobre El Sueño de Morfeo acompanyat de l’etiqueta #MorfeoDespiertaporLaPalma.