De 54 anys

Mor un motorista després de xocar amb un camió a Valls (Tarragona)

Amb aquesta víctima, són 58 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Mor un motorista després de xocar amb un camió a Valls (Tarragona)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 54 anys ha mort aquest divendres després de xocar aquest dijous al migdia amb un camió a la carretera N-240 a Valls (Tarragona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.09 hores de dijous, quan per causes que encara s’estan investigant hi va haver una col·lisió entre un camió i una moto.

El xoc, dijous

Com a conseqüència de l’accident, el motorista va resultar ferit crític i va ser traslladat fins a l’Hospital Joan XXIII, on finalment ha mort aquest divendres.

Notícies relacionades

Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via en sentit sud, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 58 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 10 de les quals són motoristes.