Enrenou per l’excessiu cost d’un esmorzar amb ‘pintxo’ de truita a la Gran Vía de Madrid

Enrenou per l’excessiu cost d’un esmorzar amb ‘pintxo’ de truita a la Gran Vía de Madrid
1
Es llegeix en minuts

Demanar un esmorzar a segons quins llocs del centre de Madrid sense abans consultar el preu pot suposar una sorpresa desagradable a l’hora d’anar a pagar. Tant com perquè s’indigesti el menjar o se’t regirin els budells d’indignació.

Una cosa semblant és el que va succeir a la periodista asturiana Paz Álvarez al consumir un cafè sol, un ‘pintxo’ de truita i una canya a la barra de La Primera, un local situat en el número 1 de Gran Vía.

El compte va ascendir a 14,10 euros i en aquest s’incloïa 2,30 euros en concepte de pa, que si bé la clienta no havia demanat ni consumit, se li va cobrar de manera «obligatòria», segons les explicacions rebudes per Álvarez del personal del restaurant.

Notícies relacionades

La denúncia, via Twitter, del que li havia succeït ha convertit l’enuig de la periodista en una anècdota viral gràcies a les xarxes socials, amb l’etiqueta #elpanesobligatorio com a bandera de l’ocorregut.

El tuit acumula més de 2.500 retuits, més de 5.000 «m’agrada» i ha generat una llarga conversa en els comentaris de la publicació.

Temes:

Bars