Successos

Declarat un incendi en una fàbrica de cadires de plàstic a les Preses (Girona)

Bombers de la Generalitat van demanar als veïns tancar portes i finestres. El foc es va donar per controlat poc abans de les 16.00 hores

Declarat un incendi en una fàbrica de cadires de plàstic a les Preses (Girona)

Bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dilluns en un incendi «totalment desenvolupat» en una fàbrica de cadires de plàstic a les Preses (Girona).

En un tuit han detallat que s’estan cremant «totalment» palets amb cadires i que l’avís als equips d’emergències ha sigut a les 13.21 hores.

S’han activat nou dotacions de Bombers i preventivament s’ha desallotjat les naus veïnes.

L’Ajuntament de les Preses ha concretat també en un tuit que l’incendi afecta el magatzem de l’empresa, en un pati exterior, i ha demanat no acostar-se a la zona.

Els Bombers han demanat als veïns tancar les portes i finestres a les vivendes que puguin veure’s afectades pel fum.

Notícies relacionades

Prop de les 16.00 hores, el foc es donava per controlat, tot i que hi continuaven treballant diverses dotacions de bombers.

A les 19:15 de la tarda el cos de bombers ha avisat que retirava la major part de les dotacions i que continuaven amb dos vehicles, però que el foc no estava del tot extingit. Així mateix, els Bombers de Catalunya han indicat als veïns pròxims que es confinin a les seves vivendes, ja que la toxicitat dels fums és bastant elevada.