30 víctimes a les carreteres

Mor un ciclista en un xoc amb un conductor drogat a Terrassa

Dos ciclistes han resultat ferits i un es troba en estat crític

Mor un ciclista en un xoc amb un conductor drogat a Terrassa
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un ciclista de 44 anys ha mort i dos més han resultat feritsun en estat crític i un altre menys greu– en una col·lisió amb dos cotxes aquest dissabte a la carretera C-1415a de Terrassa, entre Matadepera i Castellar del Vallès. Els Mossos d’Esquadra, que estan investigant les causes de l’accident, han detingut el conductor d’un dels dos automòbils implicats perquè ha donat positiu en drogues.

La víctima és R.Z.M, veí de Terrassa. El ciclista que n’ha resultat ferit crític ha sigut traslladat a l’ Hospital Parc Taulí de Sabadell i el menys greu, a l’ Hospital de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.53 del matí i s’han mobilitzat al lloc de l’accident set patrulles dels Mossos, cinc dotacions de bombers i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de la policia local.

Notícies relacionades

L’accident ha provocat el tall de la carretera en els dos sentits fins a les 11.40 hores, ha informat el Servei Català de Trànsit.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 30 les persones que han perdut la vida en accidents a les carreteres interurbanes de Catalunya des de principis d’any, segons dades de Trànsit.