Aquests són els tractaments mèdics més demanats al nostre país

Tu Medicina Financiada facilita als pacients l’accés a la medicina privada a través del professional sanitari en un termini inferior a 24 h, mitjançant solucions personalitzades i segures que s’adapten a les seves necessitats.

Aquests són els tractaments mèdics més demanats al nostre país
3
Es llegeix en minuts

SI EN ALGUN MOMENT ET PLANTEGES...

Recórrer a un tractament per quedar-se embarassada, retocar-se el rostre, arreglar-se la boca, fer-se una reducció d’estómac... Els tractaments de cirurgia plàstica i estètica, odontologia, fertilitat, cirurgia de l’obesitat, oftalmologia i odontologia són els procediments mèdics a què es recorre amb més freqüència. ¿Has volgut o necessitat alguna d’aquestes intervencions en els últims mesos i l’elevat cost t’ha impedit disfrutar-ne? ¿I si hi hagués una solució, algú que pogués facilitar-te l’accés a la medicina privada?

Tu Medicina Financiada és la primera empresa espanyola especialitzada a oferir la tramitació del finançament a aquells que necessitin un tractament mèdic. Un pont entre pacient i professional sanitari i, alhora, entre el professional sanitari i l’entitat financera que converteixen l’atenció sanitària en una experiència 360 graus per al pacient.

La solució més ràpida i segura per finançar el teu tractament mèdic

La solució més ràpida i segura per finançar el teu tractament mèdicAl mercat hi ha molts productes financers, però cap de dissenyat específicament des de la salut. Tu Medicina Financiada dona cobertura als professionals sanitaris per facilitar als seus pacients l’accés als procediments mèdics o tractaments que els ofereixen. 

I ho fan d’una manera àgil, segura i personalitzada, amb totes les garanties. Quan la salut està en joc, la rapidesa és un factor fonamental a tenir en compte, per això els CENTRES PREMIUM de Tu Medicina Financiada ofereixen als seus pacients una resposta immediata. Un servei proactiu que s’adapta a les necessitats de qui ho necessita o desitja i que garanteix una experiència consumer centric. Descobreix aquí tots els avantatges d’aquesta empresa creada per recolzar el col·lectiu mèdic i el pacient.

Una gestió del finançament realitzat amb ànima

Una gestió del finançament realitzat amb ànimaAquesta empresa neix d’una història real entre un pacient i un professional de la salut totalment involucrat amb els seus pacients. Un greu accident de trànsit va truncar la vida d’un jove apassionat a poder viure-la i gràcies a la medicina i al món sanitari va poder tornar a tenir una segona oportunitat. Com a metge podia ajudar-lo, però no oferir-li facilitats de pagament per accedir als procediments que necessitava i desitjava. Però aquest pacient ho va aconseguir, va reunir els recursos econòmics necessaris i va poder costejar la intervenció.

Era evident que no tothom podia afrontar les dificultats econòmiques que ell va assumir. Després de comprovar de primera mà la importància d’accedir ràpidament a la prescripció mèdica i en agraïment a totes les cures i atenció que va rebre, aquest pacient (Gabriel Martín) va crear el 2013 juntament amb el seu soci i amic (Ernesto Ventós) Tu Medicina Financiada, la primera empresa que ajuda els pacients a finançar els procediments mèdics des del mateix centre de salut, sense que aquest hagi de mediar en la tramitació del finançament.

Aquest exitós model de servei es basa en l’efecte divulgació i potencia les relacions humanes més enllà de l’aspecte professional. Un win win en el qual els pacients cobreixen les seves necessitats mèdiques de manera satisfactòria i els professionals de la salut no només veuen augmentat el prestigi mèdic, sinó les seves bondats financeres per la facilitació de liquiditat per al tractament, creant l’accés als serveis mèdics que prescriuen als seus pacients.

Aquí pots realitzar una simulació del teu finançament. Consulta amb el teu centre mèdic i que t’informin de la quota que millor s’adapti a les teves necessitats a través de Tu Medicina Financiada, la solució que acosta la salut als pacients de manera àgil, segura i, sobretot, humana.