Sabors molt dolços
Pastissos artesans i a domicili a Barcelona: així és BakerBand
Aquest obrador ofereix una carta amb sabors d’elaboració pròpia i permet als seus clients crear-ne els seus

Elaborar un pastís és una cosa molt semblant a compondre una cançó. La combinació de diferents sabors, igual que la combinació de diferents notes, ofereix un resultat únic i especial. Amb aquesta filosofia va néixer BakerBand, una pastisseria situada al barri de Provençals del Poblenou de Barcelona que, a més d’oferir una àmplia carta de sabors propis, també permet als seus clients elaborar els seus propis gustos.
Per a l’equip d’aquesta pastisseria artesana de Barcelona, el procés d’elaboració d’un pastís és com crear «la música dels sabors». Els encanta experimentar amb els ingredients, buscar nous sabors i, sobretot, compartir-los amb els més llaminers.
«La creació d’un pastís i una cançó s’assemblen molt. Cada component és com una nota i les combinacions creen sabors increïbles i únics. Per exemple, els pastissos amb crema suau i delicada sonen com la música clàssica, les baies o fruites tropicals se semblen al rock & roll, i la xocolata amb plàtan i Baileys és com una peça de jazz», explica l’equip d’artesans de BakerBand.
Com si es tractés d’una banda musical, a l’obrador de BakerBand es juga amb els sabors, es barregen els productes i s’elabora un producte que transporta al cel mateix els amants de la rebosteria. No fan falta celebracions per menjar un pastís, qualsevol moment és bo per fer-se un bon homenatge.
¿Quins pastissos ofereix i pots crear a BakerBand?
¿Quins pastissos ofereix i pots crear a BakerBand?Cafè i caramel, coco i maracujà, nous i figa, pistatxo i rosa, plàtan i xocolata, Red Velvet, avellanes i cafè, llimona i merenga, o xocolata i cirera són els principals sabors que elabora l’equip d’aquesta pastisseria artesana. A més, els seus productes són de qualitat, naturals, sense la utilització d’oli de palma ni additius, i els diferents sabors es poden combinar amb pans de pessic gustosos de xocolata, nous, llimona o vainilla, entre d’altres.
Però la màgia de l’experiència amb BakerBand rau en la possibilitat de crear una elaboració pròpia. A través de la pàgina web de la pastisseria, el comensal pot posar fil a l’agulla amb la seva creativitat i fer una obra d’art rebostera amb què alimentar el seu estómac i la seva ànima. ¿Quins sabors es poden combinar?
Es pot triar una base amb un pa de pessic de tres classes: xocolata, vainilla o coco. Si es vol donar un toc d’humitat, cosa que el torna més esponjós, el client pot escollir entre sis tipus d’almívar: Baileys, cirera, llet condensada, llimona, brandi o cafè. El farcit, clau de qualsevol pastís, pot triar-se entre sabors com el caramel amb avellanes, caramel amb plàtan, cirera àcida, fruites del bosc, gerd o dolç de llet. I, naturalment, la cirereta és la crema que el recobreix. BakerBand ofereix quatre tipus a triar entre vainilla, xocolata, cafè, xocolata blanca o llimona.
¿Com funciona una comanda amb BakerBand?
m funciona una comanda amb BakerBand?Els pastissos venen en dues mides: el de 500 g, que és ideal per a 2 o 3 comensals, i el d’1 kg, perfecte per a 5 o 7 persones. Per a l’empaquetament, la pastisseria utilitza unes caixes dissenyades per ser còmodes i portàtils que, en conseqüència, tenen una sèrie d’avantatges: es poden menjar a casa, a la platja o al parc i sempre directament des de la caixa. Si ets solidari i t’agrada compartir, es pot obrir la caixa de manera molt senzilla, tallar-la i estendre-la en plats.
Es pot fer la comanda dels pastissos de BakerBand de diferents maneres:
• Mitjançant la seva pàgina web
• Mitjançant el seu compte d’Instagram
• Fent la comanda o comprant directament al seu obrador, que està ubicat al carrer Sant Joan de Malta, 131 de Barcelona.
La pastisseria també és present a plataformes de ‘delivery’ com Glovo, Uber, Just Eat, i fa les entregues a domicili a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.
- INCENDIS FORESTALS Una vella i «maleïda» cançó de Serrat, l’himne per recordar l’estiu en què va cremar l’oest espanyol
- Servei d’Aigües de Catalunya Una sentència tomba la pujada de l’aigua en una ciutat de l’àrea de Barcelona per «frau de llei» i «desviació de poder»
- Reforma de l’Administració El Govern impulsa una llei per millorar el procés de selecció dels funcionaris
- Dol en el cine espanyol Mor Verónica Echegui, l’actriu que es va saber desmarcar de ‘la Juani’
- La relació de Catalunya i l’Estat La Diada deixa de ser un maldecap per al Govern espanyol
- Les flames no donen treva a Zamora i Lleó i s’acarnissen amb Lugo
- El conflicte del Pròxim Orient La societat israeliana exigeix al carrer un alto el foc que alliberi els ostatges
- Una unitat militar busca justificacions per atacar els periodistes
- Regenerar una hectàrea calcinada costa un mínim de 2.500 euros
- Diplomàcia internacional L’Iran reprèn el diàleg nuclear amb Europa davant sancions imminents