festival nocturn

Llum Barcelona: mapa interactiu i cercador de les instal·lacions del festival d’arts lluminoses

Llum Barcelona: mapa interactiu i cercador de les instal·lacions del festival d’arts lluminoses

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cita amb l’art lluminós Llum BCN torna a brillar amb més força que mai al Poblenou de Barcelona. Un any més, la trobada reuneix els creadors i creadores internacionals més brillants per dibuixar al Poblenou un laboratori urbà amb una trentena de propostes que desafien sentits i marquen futures tendències en el món de l’art, el disseny, la il·luminació urbana i la participació ciutadana.

Notícies relacionades

A Llum BCN participen fins aquest diumenge artistes internacionals com Trevor Paglen, Ulf Langheinrich i Tundra, per citar-ne alguns, que comparteixen experiències i idees amb els millors creadors i creadores nacionals, com Toni Arola, Antoni Miralda, Mariona Benedito i Jordi Canudas. A més, com cada any, hi participarà l’alumnat de les escoles d’art, disseny i il·luminació de Barcelona.

Llum BCN 2022 proposa assistir de manera gratuïta a obres d’art efímer que sacsegen els sentits, captiven els més poètics i obren a la reflexió mundana o existencial. Aquests són el mapa i el cercador en els quals podràs veure les activitats que s’hi celebren.