Aplicació del toc de queda

Vídeo del desallotjament de joves al carrer Mandri

  • La Guàrdia Urbana va dissoldre les aglomeracions a la via pública produïdes aquest dissabte quan molts joves van anar a continuar les celebracions nadalenques entre amics, alguns sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat

Desallotjament del carrer de Mandri, a Barcelona, la nit del 25 de desembre. / VÍDEO: EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

L’aplicació del toc de queda a Barcelona ha deixat escenes com la que mostra aquest vídeo on es veu la dificultat de la Guàrdia Urbana de Barcelona intentant dissoldre les aglomeracions produïdes al carrer Mandri. Dissabte a la nit la Guàrdia Urbana va desplegar un fort dispositiu per dissoldre els ‘botellons’ i reunions que s’estaven produint a les portes d’alguns bars de la zona. Algunes persones anaven sense mascareta i no es respectaven les distàncies de seguretat.

Després de l’aval del TSJC, el Govern català aplica el toc de queda a Catalunya des de la nit del 23 de desembre i fins al 7 de gener. L’objectiu és frenar l’augment de contagis arran de la nova variant òmicron. Però el panorama al carrer Mandri de Barcelona, on es van reunir centenars de joves per seguir la festa després de les celebracions familiars, apunta la dificultat de fer complir el toc de queda.