Moren dos homes i 5 persones resulten ferides, entre elles un nadó, en una col·lisió frontal a Gran Canària

Moren dos homes i 5 persones resulten ferides, entre elles un nadó, en una col·lisió frontal a Gran Canària
1
Es llegeix en minuts

Dos homes de 35 anys han mort aquest divendres i cinc persones han resultat ferides, entre elles un nadó d’11 mesos, en la col·lisió frontal entre dos turismes a la carretera GC-100, al municipi de Telde (Gran Canària), segons ha informat el Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat del 112 de les Canàries i Bombers de Gran Canària.

Els fets es van produir cap a les 20.22 hores de divendres a la GC-100, lloc fins al qual es van traslladar els serveis d’emergències, que van constatar que en un dels vehicles viatjava un ocupant i a l’altre cinc adults i un nadó. El personal del Servei d’Urgències de Canàries (SUC) va confirmar la mort del pilot i el copilot del turisme mentre que els bombers van treure els ferits que havien quedat atrapats als vehicles perquè poguessin rebre assistència sanitària.

Notícies relacionades

Un dels ferits va ser un home que presentava traumatisme facial de caràcter greu, per la qual cosa va ser traslladat en una ambulància medicalitzada a l’Hospital Universitari Insular de Gran Canària. També van assistir una dona de 34 anys per fractures i politraumatismes de caràcter greu, per la qual cosa va ser traslladada en ambulància sanitarizada a l’Hospital Universitario Doctor Negrín.

El nadó va patir un traumatisme cranioencefàlic de caràcter moderat i va ser traslladat a l’Hospital Universitario Materno Infantil de Gran Canària.