Època màgica

Les millors activitats per disfrutar en família d’aquest Nadal a Westfield La Maquinista

El centre comercial ha organitzat un recorregut màgic que inclou impressionants experiències immersives de llum i so i la recreació d’un mercat nadalenc, entre altres sorpreses, i acaba amb la pista de patinatge sostenible més gran de Catalunya on es pot ballar al ritme dels millors ‘hits’ de les últimes dècades

El tret de sortida de l’època de festes es va portar a terme el dia 2 amb l’encesa dels llums en un esdeveniment al més pur estil Rockefeller Center

Les millors activitats per disfrutar en família d’aquest Nadal a Westfield La Maquinista

Cedida / Westfield

4
Es llegeix en minuts

Westfield La Maquinista va inaugurar el dia 2 de desembre la temporada nadalenca amb un esdeveniment al més pur estil Rockefeller Center. El centre comercial, que durant les pròximes setmanes reunirà tots els ‘must’ del Nadal, ha preparat una infinitat d’activitats perquè, més enllà de trobar el regal perfecte, els visitants visquin aquestes dates amb la màxima il·lusió i amb tota la seguretat, ja que és un espai a l’aire lliure.

El tret de sortida es va portar a terme amb l’encesa dels llums de Nadal, que es va acompanyar amb l’actuació del grup infantil Vozes, nascuda d’una iniciativa social per a nens i nenes de la zona.

Per convertir la visita al centre comercial en una experiència única, Westfield La Maquinista ha engegat durant les festes la campanya «Viatge al Cor del Nadal», un recorregut màgic –amb passaport inclòs – per als més petits i les seves famílies. Aquest esdeveniment compta amb quatre activitats, que acaben a l’Skating Westfield La Maquinista, i amb la possibilitat d’entregar la carta al Pare Noel i a un dels Reis d’Orient. ¿Quines són les parades d’aquest viatge?

L’aventura comença a l’Estació

L’aventura comença a l’EstacióTot viatge comença en algun punt i, en aquest cas, la ruta comença a l’Estació. Allà i en cada parada del trajecte, un revisor s’encarrega de validar el registre a la pàgina web de l’esdeveniment i entrega un passaport als més petits. En cada parada, aquest document ha de ser segellat pel revisor de torn.

A l’Estació, els viatgers també trobaran una bústia màgica per fer arribar la carta dels desitjos al Pare Noel i als Reis d’Orient.

Somnis de Nadal: La Lapònia i el desert en un mateix espai

Somnis de Nadal: La Lapònia i el desert en un mateix espaiLa segona parada del viatge és «Somnis de Nadal», un lloc que trasllada les famílies fins a Lapònia, casa del Pare Noel; i a un desert amb estrella fugaç, per on transiten Ses Majestats, des de Nadal i fins al 5 de gener. ¿Com es pot anar a un lloc tan llunyà de forma instantània? Simple, gràcies a la tecnologia.

Westfield La Maquinista ha instal·lat una sala immersiva en què es projecten jocs d’imatges i sons que condueixen a les famílies a cada una de les dues destinacions.

Tercera parada: Vil·la Nadal

Tercera parada: Vil·la NadalVil·la Nadal està formada per un conjunt d’experiències interactives per sorprendre els més petits a través del joc i on podran anar segellant el passaport. El conjunt de Vil·lla Nadal és la interpretació d’un poble màgic amb casetes nevades, jardins i regals gegants, fins a arribar al Tron del Pare Noel o del Rei Mag.

L’experiència comença a les casetes nevades, on es pot trobar un Obrador en què s’entreguen unes galetes de gingebre molt especials preparades per la Fundació Petit Desig. A continuació, a l’Atelier de Vil·la Nadal es fa entrega d’un ornament per a l’arbre i al Taller de Joguines d’aquest poble màgic hi ha una persona que pinta cares, entre altres experiències.

El recorregut continua a Hivernolàndia, on les famílies poden endinsar-se i relaxar-se en boscos nevats com si fossin a la Lapònia. El recorregut acaba al Tron, on els infants podran conèixer el Pare Noel fins a Nadal i els Reis Mags fins al 5 de gener, seguint totes les mesures Covid. El moment es pot immortalitzar amb una imatge presa en un ‘photobooth’ interactiu i incloure-la al passaport.

Skating Westfield La Maquinista

Clàssic entre els clàssics i una de les activitats de què més disfruten les famílies. L’Skating Westfield La Maquinista torna un any més, tot i que amb alguns canvis. La pista s’ha instal·lat al cor del centre comercial: a la plaça del Rellotge, ubicada a la planta baixa. Es tracta d’una pista de 200 m2, sostenible i ecològica gràcies als seus materials sintètics, que a més incorpora un joc de llums i música per ambientar-la i convertir-la en el centre de la festa. Per accedir-hi s’haurà de formar part de Westfield Club i aportar un tiquet de despesa en establiments del centre aquell mateix dia, d’almenys 10 euros.

Però hi ha moltes més coses. I és que la pista acollirà actuacions en directe cada divendres i els dies 6 de desembre i 5 de gener a les 18.00 h amb els XMAS DISCO DAYS, un repàs dels ‘hits’ més importants de les últimes dècades, des dels anys 60 fins a l’actualitat. ¡No us perdeu els espectacles, jocs, sortejos i totes les sorpreses que es concentraran a l’Skating Westfield La Maquinista aquest Nadal!

Un recorregut solidari

Seguint amb el seu compromís social, Westfield La Maquinista ha col·laborat amb entitats locals del tercer sector en algunes d’aquestes activitats:

  • La Fundació Petit Desig, que es dedica a fer realitat els somnis de nens malalts per recolzar-los anímicament durant el seu tractament, és l’encarregada de fer la galeta solidària de gingebre de Vil·la Nadal.

  • La Fundació A la Par, que treballa amb persones amb diversitat funcional, ha sigut la impremta on s’han imprès els passaports de la campanya «Viatge al Cor del Nadal».

JD Sports pren LA CITI amb la seva campanya nadalenca «King of the Streets»